Mopis School: найбільша школа для організаторів, координаторів, декораторів та флористів на Західній Україні

Mopis School: найбільша школа для організаторів, координаторів, декораторів та флористів на Західній Україні

Масштабні івенти, вражаючі весілля та неймовірний декор – це те, що вже понад 10 років виділяє проєкти від весільної агенції Mopis. А тим часом за цим “ховається” безліч годин творіння, пошуків, розмов та нюансів, які повинна знати команда. Щоб поділитись своїм досвідом та знаннями вони створили свою Mopis School для всіх, хто хоче здійснювати мрії й стати на крок ближчим до своєї. Як же виглядають курси та що відбувається після – поринаємо разом у світ івент-навчання!

Mopis School – це професійне навчання, яке структуроване на основі власного досвіду, помилок та досягнень Mopis. Все для того, щоб навчитись думати, аналізувати та вирішувати будь-яку ситуацію, як професіонал, навіть, якщо ви лише на початку свого шляху.

“Ми ніколи не даємо лише частину інструментів, залишаючи поза курсом секрети та нюанси роботи. На нашому шляху було стільки різних робочих моментів, що саме вони й допомогли нам створити найбільш детальне та структуроване навчання. І найголовніше, що ми даємо усю документацію, яка необхідна для роботи” – ділиться Аліса.

 

“За весь час існування школи ми навчили та долучили до весільної сфери понад 1000 людей. Це справді велика цифра й ми неймовірно пишаємось тим, що тепер можемо творити разом з нашими учнями, які стали справжніми профі своєї справи” – розповідає засновниця Mopis Wedding та Mopis School Аліса Василинка.
Курси від Mopis є унікальними з доступною подачею матеріалу, і з року в рік вони збагачуються новими кейсами та досвідом команди.

“У нас є власне Mopis community. Після закінчення курсу надважливою є підтримка та відчуття, що тобі допоможуть в будь-який момент. Наші випускники знають, що вони можуть завжди порадитись з нами у чаті або ж просто зустрітись за чашкою кави (навіть у зумі) й обговорити всі питання. Ми справді щиро радіємо успіхам наших учнів й завжди готові підтримати їх” – розказує Марта, викладач Mopis School.

Незалежно від сезону, у Mopis School завжди є актуальні як онлайн, так і офлайн курси, які допоможуть опанувати професію мрії або вдосконалити свої знання. Одним з найпопулярніших онлайн курсів є «Весільний Організатор», де за 2 місяці інтенсивного навчання ви дізнаєтесь всі аспекти роботи організатора та координатора, а з допомогою практичних завдань поринете у справжній світ івент-сфери. До речі, наступний курс розпочинається вже 13 вересня – можливо, це саме той знак, щоб зробити перший крок до своїх бажань?

“Наприкінці, я б хотіла сказати, що робота в event-сфері – нелегка, але дуже захоплива. Тут працюють за покликом серця. Адже в результаті, коли ти розумієш, що тільки що втілив у життя чиюсь найяскравішу мрію – всі складнощі залишаються позаду, а усвідомлення того, що ти створюєш щось особливе переповнює” – замріяно ділиться засновниця школи.

Mopis School запрошує й тебе обрати свій неймовірний шлях!