від 1000 $

The GROOVE Company Band

Чернівці

Детальніше про The GROOVE Company Band



Ми – музична формація «The GROOVE Company!»
І ми точно знаємо, що потрібно для того, щоб Ваше свято запам’яталося усім надовго!
У нашому репертуарі знайдуться пісні для найвибагливіших слухачів та танцюристів! Купа вітчизняної та зарубіжної поп-музики, джаз, блюз, рок, фанк чи навіть щирі етнічні українські мотиви – усе це в нашому музичному арсеналі вже чекає на Вас!
Весілля з нами – ще радісніші, а корпоративи та дні народження – значно веселіші.
Професійні музиканти завжди відчувають публіку та створюють неповторну музичну атмосферу свята.
За плечима гурту – безліч виступів на великих і малих сценах. Весілля, корпоративи, хрестини і дні  народження – у нас є рецепт незабутнього свята! Ми об’єднали свої музичні таланти у 2012-му і  з тих пір встигли відіграти півтисячі концертів та  подарувати більше мільйона посмішок щасливим слухачам!
The GROOVE Company – музичне наповнення вашого свята!
 
https://youtu.be/MEBUqA6OK5g
 
0509628193
 
https://vk.com/thegroovecompanyhttps://www.facebook.com/groups/groove.company.ua/Instagram: @THEGROOVECOMPANY
Ми – музична формація «The GROOVE Company!» І ми точно знаємо, що потрібно для того, щоб Ваше свято запам’яталося усім надовго! У нашому репертуарі знайдуться пісні для найвибагливіших слухачів та танцюристів! Купа вітчизняної та зарубіжної поп-музики, джаз, блюз, рок, фанк чи навіть щирі етнічні українські мотиви – усе це в нашому музичному арсеналі вже чекає на Вас! Весілля з нами – ще радісніші, а корпоративи та дні народження – значно веселіші. Професійні музиканти завжди відчувають публіку та створюють неповторну музичну атмосферу свята. За плечима гурту – безліч виступів на великих і малих сценах. Весілля, корпоративи, хрестини і дні  народження – у нас є рецепт незабутнього свята! Ми об’єднали свої музичні таланти у 2012-му і  з тих пір встигли відіграти півтисячі концертів та  подарувати більше мільйона посмішок щасливим слухачам! The GROOVE Company – музичне наповнення вашого свята!   https://youtu.be/MEBUqA6OK5g   0509628193   https://vk.com/thegroovecompanyhttps://www.facebook.com/groups/groove.company.ua/Instagram: @THEGROOVECOMPANY
Ціна
Зв'язок з нами:

The GROOVE Company Band FAQ

1000$

Нагороди "The GROOVE Company Band"

З нами 5 років