від 100 $

Touch of Music

Луцьк

Детальніше про Touch of Music

Музика на будь який смак: естрадна,іноземна (репертуар на 7 мовах),класична і навіть симфонічна,лаундж, весільна музика, клубна... Все,що стосується музики можна організувати в будь-якому стилі, в будь-якому ракурсі і жанрі! Рояль,живий саксофон, від польки до джазу... Послуги ведучого, світлові ефекти на ваше свято,та замовлення свята "під ключ" від "А" до "Я"!
 
-Драйвово! -Якісно! -Індивідуальний підхід до кожного замовника! -Дуже різноманітний репертуар! -Музиканти з багаторічним досвідом! -Звукове та світлове обладнання! -Власний транспорт! -Працюємо на виїздах! Будемо дуже раді працювати з Вами!
Музика на будь який смак: естрадна,іноземна (репертуар на 7 мовах),класична і навіть симфонічна,лаундж, весільна музика, клубна... Все,що стосується музики можна організувати в будь-якому стилі, в будь-якому ракурсі і жанрі! Рояль,живий саксофон, від польки до джазу... Послуги ведучого, світлові ефекти на ваше свято,та замовлення свята "під ключ" від "А" до "Я"!   -Драйвово! -Якісно! -Індивідуальний підхід до кожного замовника! -Дуже різноманітний репертуар! -Музиканти з багаторічним досвідом! -Звукове та світлове обладнання! -Власний транспорт! -Працюємо на виїздах! Будемо дуже раді працювати з Вами!
Ціна
Зв'язок з нами:

Touch of Music FAQ

100$

Нагороди "Touch of Music"

З нами 5 років