По домовленості

Гурт " Talisman New Lviv "

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Гурт " Talisman New Lviv "

Львівський музичний гурт "Talisman New Lviv" - це гарантія яскравої святкової забави та успіху Вашого весілля !
У програму входить: чудове виконання українських та зарубіжних пісень, професійне та цікаве ведення всієї святкової забави, вихід музикантів з живими інструментами до гостей, широкий вибір пісень, нові ігри, конкурси, гумор.
Пропонуємо також послуги наших постійних відеооператора та фотографа, які зроблять всі події Вашого святкового дня незабутніми та яскравими !
Тут Ви побачите та почуєте наш музичний гурт. А при зустрічі Ви зможете докладно подивитись, як ми ведемо всю святкову забаву, а також нашу весільну відео та фото зйомку.
Львівський музичний гурт "Talisman New Lviv" - це гарантія яскравої святкової забави та успіху Вашого весілля ! У програму входить: чудове виконання українських та зарубіжних пісень, професійне та цікаве ведення всієї святкової забави, вихід музикантів з живими інструментами до гостей, широкий вибір пісень, нові ігри, конкурси, гумор. Пропонуємо також послуги наших постійних відеооператора та фотографа, які зроблять всі події Вашого святкового дня незабутніми та яскравими ! Тут Ви побачите та почуєте наш музичний гурт. А при зустрічі Ви зможете докладно подивитись, як ми ведемо всю святкову забаву, а також нашу весільну відео та фото зйомку.
Ціна
Зв'язок з нами:

Гурт " Talisman New Lviv " FAQ

по домовленості

Нагороди "Гурт " Talisman New Lviv ""

З нами 5 років