По домовленості

Творческая группа. Проведение праздников

Кіровоград

Фотографії

Детальніше про Творческая группа. Проведение праздников

У вас планується свято? Весілля, корпоратив, юбілей, випускний, просто вечірка... Зробіть його незабутнім для себе та ваших гостей. Сценаріст (http://www.youtube.com/watch?v=oDxBlVailFY) підготує його саме для Вас, беручи до уваги усі ваші інтереси та характер свята -індивідуальний підхід. Професійний ведучий не дасть вам сумувати ані хвилини впродовж усього свята (http://vk.com/club23740628). Оригінальні авторські конкурси, ігри, постанови. Застільні, рухливі, музичні. Досвід роботи більше ніж 10 років.
Прокат професійної апаратури SVEN - до 7кВт звуку (ідеальний звук як на закритих, так і відкритих майданчиках, до 1500 чоловік).  ДІ-ДЖЕЙ-МС - музика на будь-який смак (по інтересах замовника), можливий живий вокал.
Можлива підвозка гостей Mercedes Sprinter (15 місць, велика плазма)
Організація і проведення вечірок в стилях Open-air і Autoparty. Працюємо по всій Україні
У вас планується свято? Весілля, корпоратив, юбілей, випускний, просто вечірка... Зробіть його незабутнім для себе та ваших гостей. Сценаріст (http://www.youtube.com/watch?v=oDxBlVailFY) підготує його саме для Вас, беручи до уваги усі ваші інтереси та характер свята -індивідуальний підхід. Професійний ведучий не дасть вам сумувати ані хвилини впродовж усього свята (http://vk.com/club23740628). Оригінальні авторські конкурси, ігри, постанови. Застільні, рухливі, музичні. Досвід роботи більше ніж 10 років. Прокат професійної апаратури SVEN - до 7кВт звуку (ідеальний звук як на закритих, так і відкритих майданчиках, до 1500 чоловік).  ДІ-ДЖЕЙ-МС - музика на будь-який смак (по інтересах замовника), можливий живий вокал. Можлива підвозка гостей Mercedes Sprinter (15 місць, велика плазма) Організація і проведення вечірок в стилях Open-air і Autoparty. Працюємо по всій Україні
Ціна
Зв'язок з нами:

Творческая группа. Проведение праздников FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Творческая группа. Проведение праздников"

З нами 5 років