По домовленості

тамада,ведучі,аніматори,КВН

Луцьк

Детальніше про тамада,ведучі,аніматори,КВН

Багаторічний досвід лише удосконалює роботу. Для мене головне, щоб на святі панувала приємна атмосфера та гарний настрій!
- розробка сценарію за сучасним сюжетом на Ваш смак;- проведення запальних та цікавих конкурсів і розваг ;- широкий вибір костюмів, який допоможе гостям перевтілитись в улюблених героїв );- розробка індивідуального декору та дизайнерської продукції (запрошення, фото- та відеопрезентації, які додадуть колориту Вашому святу);- професійна фото- та відеозйомка для збереження найяскравіших моментів Вашого свята;- декорування та сервірування святкового столу;- художнє оформлення їжі;- апарат з виговлення СОЛОДКОЇ ВАТИ;- церемонія з піску;- генератор мильних бульбашок;- освітлення та дим для дискотеки.
Багаторічний досвід лише удосконалює роботу. Для мене головне, щоб на святі панувала приємна атмосфера та гарний настрій! - розробка сценарію за сучасним сюжетом на Ваш смак;- проведення запальних та цікавих конкурсів і розваг ;- широкий вибір костюмів, який допоможе гостям перевтілитись в улюблених героїв );- розробка індивідуального декору та дизайнерської продукції (запрошення, фото- та відеопрезентації, які додадуть колориту Вашому святу);- професійна фото- та відеозйомка для збереження найяскравіших моментів Вашого свята;- декорування та сервірування святкового столу;- художнє оформлення їжі;- апарат з виговлення СОЛОДКОЇ ВАТИ;- церемонія з піску;- генератор мильних бульбашок;- освітлення та дим для дискотеки.
Ціна
Зв'язок з нами:

тамада,ведучі,аніматори,КВН FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "тамада,ведучі,аніматори,КВН"

З нами 5 років