По домовленості

Уляна ВЕДУЧА / ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР

Луцьк

Детальніше про Уляна ВЕДУЧА / ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР

💥Вже багато років слідкую за тим, як молоді пари стартують в *СІМЕЙНЕ ЖИТТЯ* і допомагаю з радістю зробити цей старт яскравим та драйвовим))..
❗Пропоную послуги ведучої:
- легко імпровізую, веду себе з гостями по-дружньому🥰, обіцяю теплу і душевну атмосферу, романтичні обряди для молодят, цікаві конкурси та розваги для гостей🥳 без бананів, скакалок, вульгарщини і горілчаних експериментів. А також проводжу церемонію шлюбу💞 та пропоную шоу-номер від ростової ляльки 🔥«Медсестри Маши»🔥, яка стане ексклюзивним подарунком в день народження, корпоратив, весілля, парубоцької вечірки👍…
📞 ТЕЛЕФОНУЙТЕ - ДОМОВИМОСЬ!)
💥Вже багато років слідкую за тим, як молоді пари стартують в *СІМЕЙНЕ ЖИТТЯ* і допомагаю з радістю зробити цей старт яскравим та драйвовим)).. ❗Пропоную послуги ведучої: - легко імпровізую, веду себе з гостями по-дружньому🥰, обіцяю теплу і душевну атмосферу, романтичні обряди для молодят, цікаві конкурси та розваги для гостей🥳 без бананів, скакалок, вульгарщини і горілчаних експериментів. А також проводжу церемонію шлюбу💞 та пропоную шоу-номер від ростової ляльки 🔥«Медсестри Маши»🔥, яка стане ексклюзивним подарунком в день народження, корпоратив, весілля, парубоцької вечірки👍… 📞 ТЕЛЕФОНУЙТЕ - ДОМОВИМОСЬ!)
Володіння мовами
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Уляна ВЕДУЧА / ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР FAQ

по домовленості

Українська мова

Так

Так

Так

Нагороди "Уляна ВЕДУЧА / ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР"

З нами 5 років