По домовленості

Олексій Мельник

Черкаси

Фотографії

Детальніше про Олексій Мельник

Весілля - це той радісний момент, коли наречена буде найкрасивішою дівчиною на Землі, коли вся увага, всі слова, всі поздоровлення будуть адресовані найкращій парі на світі. Весілля - це море радості, сміху, посмішок, бризки шампанського, танці, веселі конкурси, це той момент, який запам'ятовується на все життя! Звичайно ж, весілля - це радість.
 
 До Ваших послуг: - Тематична організація весілля,  організація весільних вечірок за індивідуальним, незвичайним сценарієм! - Парубочий вечір, дівич-вечір перед весіллям- Професійні ведучі весільного свята, - Музичний супровід  весілля (музичні ансамблі, вокальні виконавці або DJ)- Попередня підготовка весілля, розробка сценарію весілля- Шоу-програма для святкування весілля (артисти оригінального жанру, фаер-шоу, танцювальні колективи тощо)- Організація виїздної церемонії розпису - Оформлення святкової зали для проведння весілля- Весільна відеозйомка та фотозйомка.
Весілля - це той радісний момент, коли наречена буде найкрасивішою дівчиною на Землі, коли вся увага, всі слова, всі поздоровлення будуть адресовані найкращій парі на світі. Весілля - це море радості, сміху, посмішок, бризки шампанського, танці, веселі конкурси, це той момент, який запам'ятовується на все життя! Звичайно ж, весілля - це радість.    До Ваших послуг: - Тематична організація весілля,  організація весільних вечірок за індивідуальним, незвичайним сценарієм! - Парубочий вечір, дівич-вечір перед весіллям- Професійні ведучі весільного свята, - Музичний супровід  весілля (музичні ансамблі, вокальні виконавці або DJ)- Попередня підготовка весілля, розробка сценарію весілля- Шоу-програма для святкування весілля (артисти оригінального жанру, фаер-шоу, танцювальні колективи тощо)- Організація виїздної церемонії розпису - Оформлення святкової зали для проведння весілля- Весільна відеозйомка та фотозйомка.
Ціна
Зв'язок з нами:

Олексій Мельник FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Олексій Мельник"

З нами 5 років