від 800 $

Di Denko Maxim

Київ

Фотографії

Відео

Детальніше про Di Denko Maxim


Вітаю Тебе, любий Друже!
Ти, мабуть, шукаєш людину, яка подарує незабутні емоції і яскраві враження на Вашому святі? Тоді ці відео саме для тебе!
https://www.youtube.com/user/eventormax
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Цікавий і інтелігентний ведучий – яскраві, справжні і теплі емоції, європейський стиль ведення, без непристойних і при цьому все таки зі “стьобом”))
За більш ніж десять років роботи в шоу бізнесі я провів величезну кількість корпоративних вечорів, тематичних свят, ювілеїв, весіль, спортивних змагань, днів народження, випускних party, концертів, презентацій, конкурсів краси, фестивалів тощо ... Працював з різноплановою аудиторією від прогресивної молоді до найвищих державних діячів. Організовував різні заходи і писав для них сценарії. Мій величезний досвід до Ваших послуг. (рекламна фігня!!!! Насправді тепер можу і хочу позволити Собі просто створювати моменти від яких мурашки по шкірі і тепло в серці в тих людей для яких працюю, хоча НІ!!! Не працюю, а беру участь у створенні світлих Емоцій))
"Я люблю людей, люблю обмін енергією з аудиторією. Напевне, тому вони люблять мене (часом люблять, часом просто слухають)). Завжди поважаю бажання клієнта, вникаю в тонкощі свята, вмію знайти підхід до будь-якої людини і подарувати їй справжню усмішку"
З повагою, Максим Діденко.           +38 (050) 617 47 05
Вітаю Тебе, любий Друже! Ти, мабуть, шукаєш людину, яка подарує незабутні емоції і яскраві враження на Вашому святі? Тоді ці відео саме для тебе! https://www.youtube.com/user/eventormax ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Цікавий і інтелігентний ведучий – яскраві, справжні і теплі емоції, європейський стиль ведення, без непристойних і при цьому все таки зі “стьобом”)) За більш ніж десять років роботи в шоу бізнесі я провів величезну кількість корпоративних вечорів, тематичних свят, ювілеїв, весіль, спортивних змагань, днів народження, випускних party, концертів, презентацій, конкурсів краси, фестивалів тощо ... Працював з різноплановою аудиторією від прогресивної молоді до найвищих державних діячів. Організовував різні заходи і писав для них сценарії. Мій величезний досвід до Ваших послуг. (рекламна фігня!!!! Насправді тепер можу і хочу позволити Собі просто створювати моменти від яких мурашки по шкірі і тепло в серці в тих людей для яких працюю, хоча НІ!!! Не працюю, а беру участь у створенні світлих Емоцій)) "Я люблю людей, люблю обмін енергією з аудиторією. Напевне, тому вони люблять мене (часом люблять, часом просто слухають)). Завжди поважаю бажання клієнта, вникаю в тонкощі свята, вмію знайти підхід до будь-якої людини і подарувати їй справжню усмішку" З повагою, Максим Діденко.           +38 (050) 617 47 05
Ціна
Зв'язок з нами:

Di Denko Maxim FAQ

800$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Di Denko Maxim"

З нами 5 років