По домовленості

Христина Яцук

Тернопіль

Фотографії

Відео

Детальніше про Христина Яцук

Христина Яцук - прикарпатська співачка, ведуча, тамада, багаторазовий призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, переможниця телепрограми ,,Караоке на майдані,, та фіналістка музичного проекту ,,Шанс,,.
 
Якщо Ви вже знайшли свою другу половинку і плануєте весілля, для того, щоб гарно та весело відсвяткувати, Вам потрібна тамада, що зможе перетворити Ваше весілля чудовими піснями, цікавою, веселою та оригінальною програмою на незабутню подію, звертайтесь і я завжди буду рада Вам допомогти.
 
День сяючих посмішок, аромат квітів, передчуття свята - все це про весілля. Я зумію створити цей день для вас винятковим: найбажанішим, незабутньо красивим, душевним святом.
Христина Яцук - прикарпатська співачка, ведуча, тамада, багаторазовий призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, переможниця телепрограми ,,Караоке на майдані,, та фіналістка музичного проекту ,,Шанс,,.   Якщо Ви вже знайшли свою другу половинку і плануєте весілля, для того, щоб гарно та весело відсвяткувати, Вам потрібна тамада, що зможе перетворити Ваше весілля чудовими піснями, цікавою, веселою та оригінальною програмою на незабутню подію, звертайтесь і я завжди буду рада Вам допомогти.   День сяючих посмішок, аромат квітів, передчуття свята - все це про весілля. Я зумію створити цей день для вас винятковим: найбажанішим, незабутньо красивим, душевним святом.
Ціна
Зв'язок з нами:

Христина Яцук FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Христина Яцук"

З нами 5 років