По домовленості

Дует ведучих Штефанюк Богдан та Гончарук Володимир

Ужгород

Детальніше про Дует ведучих Штефанюк Богдан та Гончарук Володимир

Дует ведучих  Штефанюк Богдан та Володимир Гончарук!
пропонує послуги ведучих з новим свіжим поглядом на те, яким має бути весілля вашої мрії, день народження чи просто корпоратив з масою цікавих несподіванок, які зроблять ваше свято незабутнім.
Оригінальна власна програма розроблена Командою ведучих включає:- привітання зі святом у гумористичному стилі на будь-який смак- проведення веселих конкурсів з гостями- проведення фото- та відеоконкурсів- караоке змагань та багато інших цікавинок!Головною родзинкою будь-якого свята стануть — виступи команди КВН "Без Мандата" сповнені кумедних мініатюр та веселих жартів!))Не пропустіть шанс зробити своє свято найвеселішою подією року! І не забувайте - Сміх продовжує життя***))))
Дует ведучих  Штефанюк Богдан та Володимир Гончарук! пропонує послуги ведучих з новим свіжим поглядом на те, яким має бути весілля вашої мрії, день народження чи просто корпоратив з масою цікавих несподіванок, які зроблять ваше свято незабутнім. Оригінальна власна програма розроблена Командою ведучих включає:- привітання зі святом у гумористичному стилі на будь-який смак- проведення веселих конкурсів з гостями- проведення фото- та відеоконкурсів- караоке змагань та багато інших цікавинок!Головною родзинкою будь-якого свята стануть — виступи команди КВН "Без Мандата" сповнені кумедних мініатюр та веселих жартів!))Не пропустіть шанс зробити своє свято найвеселішою подією року! І не забувайте - Сміх продовжує життя***))))
Ціна
Зв'язок з нами:

Дует ведучих Штефанюк Богдан та Гончарук Воло... FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Дует ведучих Штефанюк Богдан та Гончарук Володимир"

З нами 5 років