від 1000 $

Відеостудія "Status"

Тернопіль

Фотографії

Відео

Детальніше про Відеостудія "Status"

Зйомка у 3-4 камери.
 
Відеостудія «Статус» за багато років плідної праці набула вагомого досвіду та стала креативною майстернею із свіжими ідеями, виключно індивідуальним підходом до кожного замовника. Сучасне обладнання дає змогу переглядати відео у високій якості та чіткому кадрі. Ми завжди прислуховуємось до думки замовника, щоб відзняте нами було по-душі і хотілось переглядати це відео знову і знову.
Говорячи про переваги, можна сказати багато: про інноваційність технологій, високий професійний рівень, та перш за все, ми любимо свою роботу, і в кожну нашу працю вкладаємо частинку душі. Це і є моєю найголовнішою перевагою.
Відеостудія «Статус» створює вашу власну історію, наповнену любов’ю з неповторними кадрами та щасливими хвилинами. Згодом цю історію переглядатимуть ваші діти, і можливо, для них це стане прикладом та стимулом набути цього статусу, статусу щасливої людини!
Зйомка у 3-4 камери.   Відеостудія «Статус» за багато років плідної праці набула вагомого досвіду та стала креативною майстернею із свіжими ідеями, виключно індивідуальним підходом до кожного замовника. Сучасне обладнання дає змогу переглядати відео у високій якості та чіткому кадрі. Ми завжди прислуховуємось до думки замовника, щоб відзняте нами було по-душі і хотілось переглядати це відео знову і знову. Говорячи про переваги, можна сказати багато: про інноваційність технологій, високий професійний рівень, та перш за все, ми любимо свою роботу, і в кожну нашу працю вкладаємо частинку душі. Це і є моєю найголовнішою перевагою. Відеостудія «Статус» створює вашу власну історію, наповнену любов’ю з неповторними кадрами та щасливими хвилинами. Згодом цю історію переглядатимуть ваші діти, і можливо, для них це стане прикладом та стимулом набути цього статусу, статусу щасливої людини!
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Відеостудія "Status" FAQ

1000$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Відеостудія "Status""

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті