По домовленості

Руський клуб

Київ

Фотографії

Детальніше про Руський клуб

 
Руський клуб «Культ РА»  пропонує Шановним Гостям  організацію самого надзвичайного свята ВЕСІЛЛЯ!
 
 
 
Господарі цього простору можуть створити для Вас незабутнє свято на гідному рівні у слов’янських традиціях та здивувати широким вибором смачних ОРГАНІЧНИХ  та натуральних українських страв.
 
 
 
Тут із задоволенням організують для Вас весілля, виїзну церемонію, дівоч- вечір або молодечнік, обрядові свята, закриті вечірки та багато іншого.
 
 
 
      А при замовленні банкету від 400 грн на людину, ви отримаєте в подарунок клубну картку та цілу бочку медового вина до столу, що є традиційним п’янким і звеселяючим напоєм русичів!
 
 
 
Руський клуб «Культ Ра» - самобутній проект, в якому поєднано сучасну українську кухню з вишуканими органічними стравами, чайовню- цукерню традиційних слов’янських напоїв та солодощів, і язичницьку крамницю українських книг та витворів мистецтва.
 
Місце розташування.
 
Вул. Володимирська 4, зручний під’їзд, наявність парковки, поряд Андріївського узвозу.
Заклад знаходиться в будівлі нежитлового фонду що дозволяє святкувати події до ранку.
Місткість ресторану для бенкету – 60 осіб, для фуршету – 200 осіб.
Середній чек від 350 грн для бенкету та від 200 грн для фуршету на одну особу.
Заклад розміщено в трьох рівнях, що дозволяє зручно проводити вечірки, презентації та два бенкети одночасно.
  Руський клуб «Культ РА»  пропонує Шановним Гостям  організацію самого надзвичайного свята ВЕСІЛЛЯ!       Господарі цього простору можуть створити для Вас незабутнє свято на гідному рівні у слов’янських традиціях та здивувати широким вибором смачних ОРГАНІЧНИХ  та натуральних українських страв.       Тут із задоволенням організують для Вас весілля, виїзну церемонію, дівоч- вечір або молодечнік, обрядові свята, закриті вечірки та багато іншого.             А при замовленні банкету від 400 грн на людину, ви отримаєте в подарунок клубну картку та цілу бочку медового вина до столу, що є традиційним п’янким і звеселяючим напоєм русичів!       Руський клуб «Культ Ра» - самобутній проект, в якому поєднано сучасну українську кухню з вишуканими органічними стравами, чайовню- цукерню традиційних слов’янських напоїв та солодощів, і язичницьку крамницю українських книг та витворів мистецтва.   Місце розташування.   Вул. Володимирська 4, зручний під’їзд, наявність парковки, поряд Андріївського узвозу. Заклад знаходиться в будівлі нежитлового фонду що дозволяє святкувати події до ранку. Місткість ресторану для бенкету – 60 осіб, для фуршету – 200 осіб. Середній чек від 350 грн для бенкету та від 200 грн для фуршету на одну особу. Заклад розміщено в трьох рівнях, що дозволяє зручно проводити вечірки, презентації та два бенкети одночасно.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Руський клуб"

З нами 5 років