По домовленості

Ресторан Прованс

Івано-Франківськ

Детальніше про Ресторан Прованс

        Запрошуємо в ресторан «Прованс», де ви зможете відвідати гастрономічні шедеври авторської, європейської, французької, української, домашньої кухні за розумною ціною.
         Ресторан “Прованс” – місце для романтичного побачення, для великих банкетів, весіль, зали ресторану готові вмістити в себе від 20 до 260 гостей. Крім того, це ще й чудове місце для сімейного відпочинку.Ресторан світлий та просторий, основний зал оформлений в привабливому французькому стилі «прованс» . Кухня ресторану дійсно дозволяє здійснювати кругосвітню подорож гурмана, не встаючи з-за столу.
        Запрошуємо в ресторан «Прованс», де ви зможете відвідати гастрономічні шедеври авторської, європейської, французької, української, домашньої кухні за розумною ціною.          Ресторан “Прованс” – місце для романтичного побачення, для великих банкетів, весіль, зали ресторану готові вмістити в себе від 20 до 260 гостей. Крім того, це ще й чудове місце для сімейного відпочинку.Ресторан світлий та просторий, основний зал оформлений в привабливому французькому стилі «прованс» . Кухня ресторану дійсно дозволяє здійснювати кругосвітню подорож гурмана, не встаючи з-за столу.
Зв'язок з нами: