По домовленості

Ресторан 7 Футів

Львів

Фотографії

Детальніше про Ресторан 7 Футів

Ваша урочистість буде креативною та незабутньою!
 
Якщо Ви хочете, щоб Ваше святкування ніколи не стерлось з пам’яті гостей – пропонуємо провести його в нашому закладі.
Два зали на 50 та 12 осіб дають можливість відсвяткувати будь-які події: весілля, банкети, корпоративи.
Мрії про весільну подорож на морському лайнері або піратському судні можна втілити у нас.
 
Стилізовані, авторської роботи банкетні зали дадуть змогу здійснити будь-який тематичний цікавий та нестандартний сценарій.
Ваші гості не зможуть нудьгувати якщо Ви запропонуєте їм визначити переможця у турнірі по більярду(за домовленістю). За бажанням клієнтів кваліфікований суддя ознайомить з правилами цієї чудової гри і проведе змагання(за домовленістю).
Смачна домашня українська та європейська кухня обов’язково сподобаються Вам, а турботливе та якісне обслуговування персоналу не залишить нікого байдужим.
 
І все це за доступною ціною – весілля від 160 гривень/ з особи, корпоратив – за домовленістю.
 
Бажаємо приємних, незабутніх вражень!
 
 
 
Ваша урочистість буде креативною та незабутньою!   Якщо Ви хочете, щоб Ваше святкування ніколи не стерлось з пам’яті гостей – пропонуємо провести його в нашому закладі. Два зали на 50 та 12 осіб дають можливість відсвяткувати будь-які події: весілля, банкети, корпоративи. Мрії про весільну подорож на морському лайнері або піратському судні можна втілити у нас.   Стилізовані, авторської роботи банкетні зали дадуть змогу здійснити будь-який тематичний цікавий та нестандартний сценарій. Ваші гості не зможуть нудьгувати якщо Ви запропонуєте їм визначити переможця у турнірі по більярду(за домовленістю). За бажанням клієнтів кваліфікований суддя ознайомить з правилами цієї чудової гри і проведе змагання(за домовленістю). Смачна домашня українська та європейська кухня обов’язково сподобаються Вам, а турботливе та якісне обслуговування персоналу не залишить нікого байдужим.   І все це за доступною ціною – весілля від 160 гривень/ з особи, корпоратив – за домовленістю.   Бажаємо приємних, незабутніх вражень!      
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан 7 Футів"

З нами 5 років