від 300 $

PROFI PRODUCTION STUDIO

Івано-Франківськ

Детальніше про PROFI PRODUCTION STUDIO

  Відеостудія PROFI надає широкий спектр фото- та відеопослуг, а саме:  відеозйомка урочистих подій різного типу, виготовлення відеокліпів, рекламних роликів, документальних фільмів тощо; монтаж відеоматеріалів на замовлення, оцифровування давніх відеозаписів, виїзна фотозйомка та інше.
 Наша студія - це команда професіоналів, людей, які не просто якісно виконують свою роботу, але які займаються улюбленою справою і постійно у ній вдосконалюються. Стараємося не мати шаблонного відношення до клієнтів, тому що люди мають різні смаки.  Намагаємося зрозуміти людей, відчути їх, і, більше того, допомогти їм провести їх незабутній день. Працюємо на висококласній техніці та у всіх сучасних відеоформатах, застосовуючи кіношні та кліпмейкерські технології зйомки (кран, рейки стабілізуючі системи, окремий запис звука з пульта, використання декорацій і т.п.)
 Ми завжди готові зняти красиве кіно для вас, головну роль в якому граєте ви. 
Вартість - від 6000 грн.
 Молодятам, а також їх батькам, які хочуть отримати відео через 3 
тижні після весілля прохання не турбувати.
P.S. Раджу не судити про цілий весільний фільм тільки по ролику.
Рекомендую, при бажанні, підійти в офіс, переглянути зразки або
взяти диск на перегляд.
                                            З повагою, Вадим Манжула,
                                            власник  PROFI PRODUCTION STUDIO
  Відеостудія PROFI надає широкий спектр фото- та відеопослуг, а саме:  відеозйомка урочистих подій різного типу, виготовлення відеокліпів, рекламних роликів, документальних фільмів тощо; монтаж відеоматеріалів на замовлення, оцифровування давніх відеозаписів, виїзна фотозйомка та інше.  Наша студія - це команда професіоналів, людей, які не просто якісно виконують свою роботу, але які займаються улюбленою справою і постійно у ній вдосконалюються. Стараємося не мати шаблонного відношення до клієнтів, тому що люди мають різні смаки.  Намагаємося зрозуміти людей, відчути їх, і, більше того, допомогти їм провести їх незабутній день. Працюємо на висококласній техніці та у всіх сучасних відеоформатах, застосовуючи кіношні та кліпмейкерські технології зйомки (кран, рейки стабілізуючі системи, окремий запис звука з пульта, використання декорацій і т.п.)  Ми завжди готові зняти красиве кіно для вас, головну роль в якому граєте ви.  Вартість - від 6000 грн.  Молодятам, а також їх батькам, які хочуть отримати відео через 3  тижні після весілля прохання не турбувати. P.S. Раджу не судити про цілий весільний фільм тільки по ролику. Рекомендую, при бажанні, підійти в офіс, переглянути зразки або взяти диск на перегляд.                                             З повагою, Вадим Манжула,                                             власник  PROFI PRODUCTION STUDIO
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

PROFI PRODUCTION STUDIO FAQ

300$

Ні

Ні

Так

Нагороди "PROFI PRODUCTION STUDIO"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті