від 500 $

Gold Moments Studio

Львів

Фотографії

Детальніше про Gold Moments Studio

Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї.
Відео зйомка проводиться  DSLR камерами Canon 5D mk2 в якості FullHD з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, системи стабілізації зображення...) 
Послуги
-Відео-зйомка. 
-Монтаж весільного кліпу -фільму 
-Розробка анімованого меню  
-Поліграфія 
-LOVE STORY !!!
-Післявесільна зйомка
        Однокамарна зйомка - від 4000 Грн 
        Двокамерна зйомка - від 7000 Грн
 
Остаточна ціна обговорюється при зустрічі..
Працюємо: Зх Україна та Київ.
Для перегляду портфоліо переходьте за посиланням нижче...  .
Увага Акція: При замовленні Відео + Фото - Знижка 1000 Грн
Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї. Відео зйомка проводиться  DSLR камерами Canon 5D mk2 в якості FullHD з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, системи стабілізації зображення...)  Послуги -Відео-зйомка.  -Монтаж весільного кліпу -фільму  -Розробка анімованого меню   -Поліграфія  -LOVE STORY !!! -Післявесільна зйомка         Однокамарна зйомка - від 4000 Грн          Двокамерна зйомка - від 7000 Грн   Остаточна ціна обговорюється при зустрічі.. Працюємо: Зх Україна та Київ. Для перегляду портфоліо переходьте за посиланням нижче...  . Увага Акція: При замовленні Відео + Фото - Знижка 1000 Грн
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Gold Moments Studio FAQ

500$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Gold Moments Studio"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті