По домовленості

Готельно-відпочинковий комплекс «Підкова»

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Готельно-відпочинковий комплекс «Підкова»


Про нас


Комплекс включає в себе: готель, ресторан, кафе-бар, літній майданчик, альтанки, російську баню.
На території готелю працює невеличкий продуктовий магазин.
Готель поєднує у собі всі складові для якісного відпочинку після напруженого дня: комфортні номери та відмінний сервіс. У ресторані ви зможете скуштувати смачні страви української та європейської кухонь. Швидко зніме втому і додасть релаксу відвідування бані. 
Невід’ємною частиною сервісу є паркування автомобіля на паркінгу під цілодобовим спостереженням. Тут ви відчуєте гостинність та теплоту власного дому, а рівень обслуговування та зручності готелю зроблять ваш відпочинок приємним та незабутнім.
Готель «Підкова» розташований в сучасному триповерховому будинку. Другий та третій поверх готелю відведено під зручні комфортабельні номери, у кожному туалет, душова кабінка, телевізор з системою сателітарного телебачення і чудовий краєвид з вікна. На даний момент номерний фонд складається із 28 номерів і здатен одночасно прийняти більше 50 відвідувачів.
В весняно-літній сезон запрошуємо гостей на свіже повітря — багато зелені, дзюрчання води, страви гриль, прохолодне живе пиво, приємна музика...
На території готельно-розважального комплексу «Підкова» для Вас і Ваших друзів обладнані альтанки для комфортного пікніка. Тут є все необхідне для барбекю. Ви можете приготувати страви за допомогою вбудованого мангала самостійно, можете доручити цей важливий процес професіоналам, або ж замовити страви з ресторану і трапезувати на свіжому повітрі.
В залежності від кількості осіб в вашій компанії, ви можете обрати альтанку, розміри та місткість котрої дозволять вільно почуватися та насолоджуватися відпочинком.
Відстань між альтанками достатня, щоб не заважати відпочинку інших гостей. Ви можете замовити альтанку для відпочинку вашої компанії на будь-який час.
Якщо ви втомилися від повсякденних турбот, хочете відпочити разом з сім'єю, провести час з друзями або обговорити справи за вечерею з колегами —
ресторан «Підкова» саме те місце, що вам потрібно.
Більше того, велика зала ресторану розрахована на 150 осіб, що ідеально підходить для святкування Днів народжень, весіль, хрестин, банкетів, бізнес-ланчів, ділових зустрічей, корпоративних свят, пізньої вечері, приємного вік-енда, фуршетів.Що вам більше до смаку: європейська чи українська кухня? Важко визначитися? У нас вам точно не доведеться вибирати, адже шеф-кухар ресторану готує на стільки смачно, що з’їсти захочеться все!А щоб ви не нудьгували, поки кухар чаруватиме над кулінарним шедевром, вас розважатиме жива музика.Поєднання смачної кухні, вишуканого сервісу і затишної атмосфери назавжди поселяться у вашому серці. Варто завітати до нас один раз, аби стати частим гостем нашого ресторану.



 
Про нас Комплекс включає в себе: готель, ресторан, кафе-бар, літній майданчик, альтанки, російську баню. На території готелю працює невеличкий продуктовий магазин. Готель поєднує у собі всі складові для якісного відпочинку після напруженого дня: комфортні номери та відмінний сервіс. У ресторані ви зможете скуштувати смачні страви української та європейської кухонь. Швидко зніме втому і додасть релаксу відвідування бані.  Невід’ємною частиною сервісу є паркування автомобіля на паркінгу під цілодобовим спостереженням. Тут ви відчуєте гостинність та теплоту власного дому, а рівень обслуговування та зручності готелю зроблять ваш відпочинок приємним та незабутнім. Готель «Підкова» розташований в сучасному триповерховому будинку. Другий та третій поверх готелю відведено під зручні комфортабельні номери, у кожному туалет, душова кабінка, телевізор з системою сателітарного телебачення і чудовий краєвид з вікна. На даний момент номерний фонд складається із 28 номерів і здатен одночасно прийняти більше 50 відвідувачів. В весняно-літній сезон запрошуємо гостей на свіже повітря — багато зелені, дзюрчання води, страви гриль, прохолодне живе пиво, приємна музика... На території готельно-розважального комплексу «Підкова» для Вас і Ваших друзів обладнані альтанки для комфортного пікніка. Тут є все необхідне для барбекю. Ви можете приготувати страви за допомогою вбудованого мангала самостійно, можете доручити цей важливий процес професіоналам, або ж замовити страви з ресторану і трапезувати на свіжому повітрі. В залежності від кількості осіб в вашій компанії, ви можете обрати альтанку, розміри та місткість котрої дозволять вільно почуватися та насолоджуватися відпочинком. Відстань між альтанками достатня, щоб не заважати відпочинку інших гостей. Ви можете замовити альтанку для відпочинку вашої компанії на будь-який час. Якщо ви втомилися від повсякденних турбот, хочете відпочити разом з сім'єю, провести час з друзями або обговорити справи за вечерею з колегами — ресторан «Підкова» саме те місце, що вам потрібно. Більше того, велика зала ресторану розрахована на 150 осіб, що ідеально підходить для святкування Днів народжень, весіль, хрестин, банкетів, бізнес-ланчів, ділових зустрічей, корпоративних свят, пізньої вечері, приємного вік-енда, фуршетів.Що вам більше до смаку: європейська чи українська кухня? Важко визначитися? У нас вам точно не доведеться вибирати, адже шеф-кухар ресторану готує на стільки смачно, що з’їсти захочеться все!А щоб ви не нудьгували, поки кухар чаруватиме над кулінарним шедевром, вас розважатиме жива музика.Поєднання смачної кухні, вишуканого сервісу і затишної атмосфери назавжди поселяться у вашому серці. Варто завітати до нас один раз, аби стати частим гостем нашого ресторану.  
Зв'язок з нами:

Нагороди "Готельно-відпочинковий комплекс «Підкова»"

З нами 5 років