від 250 $

Ivan Yehorov

Івано-Франківськ Івано-франківськ

Детальніше про Ivan Yehorov

Фотографія - це коли красиво та несподівано, елегантно та цікаво, вишукано та професійно.Допоможу зробити визначну подію в житті незабутньою.І в кожній фотографїї, Ви побачите настрій, емоції та чарівні миттєвості щасливого дня...

До Ваших послуг:
Професійна, художня фотозйомка Вашого весілля.Креативна та якісна компютерна корекція фото.Ретуш фотографій у PhotoShop.Також можлива фотозйомка будь-яких урочистостей та дитячих свят.Кожна робота виконується творчо та ексклюзивно.Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Можливий виїзд у Ваше місто!   Долучайтесь в друзі, задавайте питання, а я постараюсь на всі ваші запитання відповісти. З ПОВАГОЮ ДО ВАС IVAN YEHOROV.
Фотографія - це коли красиво та несподівано, елегантно та цікаво, вишукано та професійно.Допоможу зробити визначну подію в житті незабутньою.І в кожній фотографїї, Ви побачите настрій, емоції та чарівні миттєвості щасливого дня... До Ваших послуг: Професійна, художня фотозйомка Вашого весілля.Креативна та якісна компютерна корекція фото.Ретуш фотографій у PhotoShop.Також можлива фотозйомка будь-яких урочистостей та дитячих свят.Кожна робота виконується творчо та ексклюзивно.Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Можливий виїзд у Ваше місто!   Долучайтесь в друзі, задавайте питання, а я постараюсь на всі ваші запитання відповісти. З ПОВАГОЮ ДО ВАС IVAN YEHOROV.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Ivan Yehorov FAQ

200$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Ivan Yehorov"

З нами 5 років