По домовленості

Виїзне караоке компанії Прімолайт

Львів м.Львів

Фотографії

Детальніше про Виїзне караоке компанії Прімолайт

Виїзне караоке - це найкраща можливість розважитись із друзями.
Не важливо, де буде проходити Ваш вечір: в ресторані, клубі, на природі або навіть в офісі.
Наша команда приїде, встановить якісне акустичне обладнання, перетворить будь-який майданчик в сцену. Професійний звукорежисер створить музичну атмосферу таким чином, що Ви дійсно відчуйте себе справжньою зіркою!
На даний час база пісень налічує понад 77 000 караоке пісень. Усі пісні супроводжуються якісною мінусовкою та відеокліпом.
У комплект входить все, що потрібно: караоке система, акустика, мікшер-підсилювач, 2 радіомікрофони, плазмова панель.

Вам не доведеться ні про що хвилюватися.
Прокат виїзного караоке на весілля, корпоратив чи день народження - це подарунок для справжніх меломанів. Це свято надовго збережеться в серцях гостей морем посмішок, веселощів, сміху та позитиву.
Виїзне караоке - це найкраща можливість розважитись із друзями. Не важливо, де буде проходити Ваш вечір: в ресторані, клубі, на природі або навіть в офісі. Наша команда приїде, встановить якісне акустичне обладнання, перетворить будь-який майданчик в сцену. Професійний звукорежисер створить музичну атмосферу таким чином, що Ви дійсно відчуйте себе справжньою зіркою! На даний час база пісень налічує понад 77 000 караоке пісень. Усі пісні супроводжуються якісною мінусовкою та відеокліпом. У комплект входить все, що потрібно: караоке система, акустика, мікшер-підсилювач, 2 радіомікрофони, плазмова панель. Вам не доведеться ні про що хвилюватися. Прокат виїзного караоке на весілля, корпоратив чи день народження - це подарунок для справжніх меломанів. Це свято надовго збережеться в серцях гостей морем посмішок, веселощів, сміху та позитиву.
Зв'язок з нами:

Виїзне караоке компанії Прімолайт FAQ

100$

Нагороди "Виїзне караоке компанії Прімолайт"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті