По домовленості

Весільний салон "ТРОЯНДА"

Львів

Детальніше про Весільний салон "ТРОЯНДА"

Бренд весільних суконь «ТРОЯНДА» пропонує продукцію високого та якісного класу, широкого стильового спрямування, повний спектр весільних послуг. Він займає гідне місце в порівнянні з іншими модними трендами, володіє усіма властивостями, щоб міцно стоять на ринку праці,та при насиченій конкуренції суконь знаходить собі достойне місце.
Окрім вишуканих і чаруючих весільних суконь салон «ТРОЯНДА» виготовляє лінію розкішних вечірніх суконь, а також надзвичайні і неповторні бальні та коктельні сукні.. Сукні салону «ТРОЯНДА» виконані в найкращих стильових рішеннях високої моди вирізняються хорошою якістю, вишуканістю та різновидністю фасонів,елегантністю,жіночністю та ексклюзивністю моделей.
Салон надає послуги продажу, прокату, а також пошиття весільних та вечірніх суконь. Пропонує великий вибір гламурних аксесуарів:фати, жакети, накидки, шубки, біжутерію, рукавички, парасольки, віяла, свічечки, бокали, подушечки….
Приходьте в весільний салон «ТРОЯНДА» та скористайтеся наших порадами. Індивідуальна робота з кожним клієнтом. Наші консультанти перетворять вибір Вашої сукні на приємне свято та підкреслять Вашу індивідуальність та неповторність.

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС:
.мЛьвів, вул..І.Франка, 39
тел.:(032)260-18-00
моб:(050)436-07-10
datsiv@i.ua
Бренд весільних суконь «ТРОЯНДА» пропонує продукцію високого та якісного класу, широкого стильового спрямування, повний спектр весільних послуг. Він займає гідне місце в порівнянні з іншими модними трендами, володіє усіма властивостями, щоб міцно стоять на ринку праці,та при насиченій конкуренції суконь знаходить собі достойне місце. Окрім вишуканих і чаруючих весільних суконь салон «ТРОЯНДА» виготовляє лінію розкішних вечірніх суконь, а також надзвичайні і неповторні бальні та коктельні сукні.. Сукні салону «ТРОЯНДА» виконані в найкращих стильових рішеннях високої моди вирізняються хорошою якістю, вишуканістю та різновидністю фасонів,елегантністю,жіночністю та ексклюзивністю моделей. Салон надає послуги продажу, прокату, а також пошиття весільних та вечірніх суконь. Пропонує великий вибір гламурних аксесуарів:фати, жакети, накидки, шубки, біжутерію, рукавички, парасольки, віяла, свічечки, бокали, подушечки…. Приходьте в весільний салон «ТРОЯНДА» та скористайтеся наших порадами. Індивідуальна робота з кожним клієнтом. Наші консультанти перетворять вибір Вашої сукні на приємне свято та підкреслять Вашу індивідуальність та неповторність. ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС: .мЛьвів, вул..І.Франка, 39 тел.:(032)260-18-00 моб:(050)436-07-10 datsiv@i.ua
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний салон "ТРОЯНДА""

З нами 5 років