По домовленості

Весільний манікюр

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільний манікюр

Послги весільного манікюру на любий смак! Художній розпис нігтів з доданням фурнітурних ногтьових елементів, Гель-лак покриття . Нарощення нігтів, квітковий французький манікюр. Підготовка нігтів до весілля. 
Також послуги педікюру: Класична обрізна чистка .Розпарювання ніг з добавкою морської солі. Шліфування та очистка стоп . Обов'язкове зволоження ніг +спа-масаж.Художній розпис.
Надання послуг на дому або з виїздом на дім. Буду рада бачити вас в себе щоб втілити ваші мрії про гарні та красиві нігті!!! 
За будь якою детальною інформацією звертайтесь за номером +38063-455-71-72. Приймаю замовлення на перед. Ціни приємні)
Послги весільного манікюру на любий смак! Художній розпис нігтів з доданням фурнітурних ногтьових елементів, Гель-лак покриття . Нарощення нігтів, квітковий французький манікюр. Підготовка нігтів до весілля.  Також послуги педікюру: Класична обрізна чистка .Розпарювання ніг з добавкою морської солі. Шліфування та очистка стоп . Обов'язкове зволоження ніг +спа-масаж.Художній розпис. Надання послуг на дому або з виїздом на дім. Буду рада бачити вас в себе щоб втілити ваші мрії про гарні та красиві нігті!!!  За будь якою детальною інформацією звертайтесь за номером +38063-455-71-72. Приймаю замовлення на перед. Ціни приємні)
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний манікюр"

З нами 5 років