від 10 $

Оформлення весілля від Агенції ESKIZ

Івано-Франківськ м. Івано-Франківськ, вул. франка 44

Детальніше про Оформлення весілля від Агенції ESKIZ

Наші послуги:
 Розробка концепції весілля та візуалізація 3D
Декор та оформлення весілля: Банер розмірами 2,5*3 м. і 3*4 м., Стенд розмірам 2,5*3 м і 2,5*4 м, підсвітка прожекторами або світодіодами/гірляндами, лед-підсвітка, оформлення столу молодих, арка вітальна, арка класична, схема розсадки гостей, номерки столів, оформлення козацького та фуршетного столів, оформлення входу в ресторан та в під’їзд, оформлення фотосесій.
  Весільна флористика: букет для молодої та дружок, бутоньєрка для молодого та дружбів, оформлені весільні арки, виїзні церемонії, стенди за молодими, стіл молодих, вази на стіл гостям (колби та класичні, з LED підсвіткою), підсвічники, авто, декоративна клітка, барвінок тощо.
  Оренда весільного інвентарю: арка ВІП, арка класична, весільне шатро, підставки, вінчальний столик, Крісла, чохли на крісла, червона доріжка, червоний килим, мольберт, скринька, корзинка, подушечка.
Наші послуги:  Розробка концепції весілля та візуалізація 3D Декор та оформлення весілля: Банер розмірами 2,5*3 м. і 3*4 м., Стенд розмірам 2,5*3 м і 2,5*4 м, підсвітка прожекторами або світодіодами/гірляндами, лед-підсвітка, оформлення столу молодих, арка вітальна, арка класична, схема розсадки гостей, номерки столів, оформлення козацького та фуршетного столів, оформлення входу в ресторан та в під’їзд, оформлення фотосесій.   Весільна флористика: букет для молодої та дружок, бутоньєрка для молодого та дружбів, оформлені весільні арки, виїзні церемонії, стенди за молодими, стіл молодих, вази на стіл гостям (колби та класичні, з LED підсвіткою), підсвічники, авто, декоративна клітка, барвінок тощо.   Оренда весільного інвентарю: арка ВІП, арка класична, весільне шатро, підставки, вінчальний столик, Крісла, чохли на крісла, червона доріжка, червоний килим, мольберт, скринька, корзинка, подушечка.
Ціна
Зв'язок з нами:

Оформлення весілля від Агенції ESKIZ FAQ

10$

Нагороди "Оформлення весілля від Агенції ESKIZ"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті