По домовленості

Світлана

Львів

Фотографії

Детальніше про Світлана

Весільні, дитячі, святкові торти та короваї.
Випічка та оформлення короваїв та тортів на будь-яку тему за Вашим побажанням: весільних, дитячих (торт-барбі, торт-машинка, торт-корабель, танк, герої мультфільмів або казкові персонажі), для чоловіків, ювілейних, корпоративних.

 
Хліб у старовинних обрядах.
Про те, якого значення надавали хлібові на Русі за давніх-давен, можна довідатись з тих старовинних обрядів, коли хлібний коровай посідав найпочесніше місце (з матеріалів збирача фольклору Миколи Федоровича Сумцова).
Хліб на весіллях правив за символ шлюбу, хлібина немовби уособлювала міцність майбутньої сім'ї молодят. Обоє в день весілля клали руки на одну хлібину.
А під час заручин сват, з'єднавши руки батька нареченої та батька жениха, тричі передавав їм хлібний коровай, потім розломував його навпіл, щоб одну частину дати батькові жениха, а другу - батькові нареченої.
Не лише на весіллях, але й коли святкували іменини, народження дитини, - хліб завжди залишався ознакою гаразду й багатства.
Весільні, дитячі, святкові торти та короваї. Випічка та оформлення короваїв та тортів на будь-яку тему за Вашим побажанням: весільних, дитячих (торт-барбі, торт-машинка, торт-корабель, танк, герої мультфільмів або казкові персонажі), для чоловіків, ювілейних, корпоративних.   Хліб у старовинних обрядах. Про те, якого значення надавали хлібові на Русі за давніх-давен, можна довідатись з тих старовинних обрядів, коли хлібний коровай посідав найпочесніше місце (з матеріалів збирача фольклору Миколи Федоровича Сумцова). Хліб на весіллях правив за символ шлюбу, хлібина немовби уособлювала міцність майбутньої сім'ї молодят. Обоє в день весілля клали руки на одну хлібину. А під час заручин сват, з'єднавши руки батька нареченої та батька жениха, тричі передавав їм хлібний коровай, потім розломував його навпіл, щоб одну частину дати батькові жениха, а другу - батькові нареченої. Не лише на весіллях, але й коли святкували іменини, народження дитини, - хліб завжди залишався ознакою гаразду й багатства.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Світлана"

З нами 5 років