По домовленості

Шоу-театр "Дихання"

Дніпро

Фотографії

Детальніше про Шоу-театр "Дихання"

Шоу–театр «Дихання» - це сучасний розважальний проект, вмiстивший в себе синтез театральної, хореографiчної та естрадно-циркової майстерностi.
Представляємо вашiй увазi програму оригiнального жанру:
1. Шоу велетенських мильних бульбашок з цiкавим iнтерактивом з молодятами i свiдками та встановлювання рекордiв з "Книги рекордiв Гiнеса".
2. Свiтлове шоу "First Light", в якому значну роль вiдiграє унiкальна композицiя "Вогонь", як спецпроект до весiльного обряду - передавання Сiмейного Вогнища.
3. Людина - Пружина.
4. Людина - Куля.
5. Вогняний етюд.
6. Металевий Куб. (контактний жонгляж)
 
Родзинкою на ринку весiльних послуг стала виїздна церемонiя "Небесна канцелярiя" вiд автора та ведучої Олени Марченко.
Шоу–театр «Дихання» - це сучасний розважальний проект, вмiстивший в себе синтез театральної, хореографiчної та естрадно-циркової майстерностi. Представляємо вашiй увазi програму оригiнального жанру: 1. Шоу велетенських мильних бульбашок з цiкавим iнтерактивом з молодятами i свiдками та встановлювання рекордiв з "Книги рекордiв Гiнеса". 2. Свiтлове шоу "First Light", в якому значну роль вiдiграє унiкальна композицiя "Вогонь", як спецпроект до весiльного обряду - передавання Сiмейного Вогнища. 3. Людина - Пружина. 4. Людина - Куля. 5. Вогняний етюд. 6. Металевий Куб. (контактний жонгляж)   Родзинкою на ринку весiльних послуг стала виїздна церемонiя "Небесна канцелярiя" вiд автора та ведучої Олени Марченко.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Шоу-театр "Дихання""

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті