По домовленості

Смаколики Марії

Львів

Детальніше про Смаколики Марії

Весілля(свадьба) дуже відповідальний момент в житті кожної сімї. Важливо, щоб ці миттєвості стали незабутніми. Весільний торт обов"язково стане яскравою крапкою на святі народження нової сім"ї!
Виготовляю торти тільки з натуральних продуктів високої якості. Гарантую особистий підхід до кожного клієнта, враховуючи смаки і побажання клієнта.  Велика карта зразків тортів власного виробництва і кращих прикладів тортів, виготовлених в європейських традиціях. Можливість втілення особистих мрій і фантазій клієнта.
Ви будете задоволені!!!
Весілля(свадьба) дуже відповідальний момент в житті кожної сімї. Важливо, щоб ці миттєвості стали незабутніми. Весільний торт обов"язково стане яскравою крапкою на святі народження нової сім"ї! Виготовляю торти тільки з натуральних продуктів високої якості. Гарантую особистий підхід до кожного клієнта, враховуючи смаки і побажання клієнта.  Велика карта зразків тортів власного виробництва і кращих прикладів тортів, виготовлених в європейських традиціях. Можливість втілення особистих мрій і фантазій клієнта. Ви будете задоволені!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Смаколики Марії"

З нами 5 років