від 300 $

Подюк Олег

Тернопіль Фотограф Олег Подюк, вулиця Василя Симоненка, 5, Тернопіль, Тернопільська область, 46016

Детальніше про Подюк Олег

Привіт ,мене звати Олег ,я займаюсь фотографією 7років.

За такий проміжок часу провів більше одної тисячі різноманітних зйомок , в результаті яких ,отримав багато нових знайомств та постійних клієнтів.
Фотографія - це моє життя, моє натхнення і частина моєї душі, яку я готовий подарувати Вам! Переглядаючи архів своїх фотографій згадайте, скільки разів ви посміхалися і переживали, плакали і сміялися! Це відбувається від того, що хороша фотографія допомагає нашій пам'яті заново пережити ці миті щастя! Більшість моїх пар говорять мені про те, що вони не вміють фотографуватися. На що я завжди відповідаю: це і не потрібно вміти, важливо бути щирими і справжніми. Все інше я зроблю, тому довіряйте свої спогади професіоналам.
Привіт ,мене звати Олег ,я займаюсь фотографією 7років. За такий проміжок часу провів більше одної тисячі різноманітних зйомок , в результаті яких ,отримав багато нових знайомств та постійних клієнтів. Фотографія - це моє життя, моє натхнення і частина моєї душі, яку я готовий подарувати Вам! Переглядаючи архів своїх фотографій згадайте, скільки разів ви посміхалися і переживали, плакали і сміялися! Це відбувається від того, що хороша фотографія допомагає нашій пам'яті заново пережити ці миті щастя! Більшість моїх пар говорять мені про те, що вони не вміють фотографуватися. На що я завжди відповідаю: це і не потрібно вміти, важливо бути щирими і справжніми. Все інше я зроблю, тому довіряйте свої спогади професіоналам.
Послуги
Стиль
Ціна
Зв'язок з нами:

Подюк Олег FAQ

250$

Ні

Так

Так

Нагороди "Подюк Олег"

З нами 5 років