від 10 $

Перший Подарунковий Портал

Львів

Детальніше про Перший Подарунковий Портал


Уяви: Ти пролітаєш над середньовічним замком на повітряній кулі чи на літаку ЯК-52, або під спокійну музику та пянкий аромат пахощів з аромоламп Тобі роблять справжній тайський масаж справжні таянки, чи Ти, тримаючи у руках модний львівський глянцевий журнал, бачиш себе на першій сторінці, де просто шикарне фото з персональної професійної фотосесії (чи може, там фото Вашої новоствореної, щасливої, молодої сімейної пари)

Не вражає?
Може краще, щоб Тебе зустріла справжня (БРДМ-2) броньована розвідувально- дозорна машина, і прямісінько через озеро доставила на справжній полігон, де Ти відшліфуєш свої снайперські навики на справжній? вогнепальній нарізній чи гладкоствольній зброї?
Потрібно щось романтичне чи класичне?
Як наприклад, вечеря у ресторані п'ятизіркового готелю Цитадель, вишукані парфуми від мережі БРОКАРД, спокуслива білизна від MILAVITSA, чи мережі Б'янка? Чи для квіткового настрою подарунок від квіткової галереї "ЮККА", чи CASABLANCA - БІЖУТЕРІЯ ПРО ЯКУ МРІЄ КОЖНА ЖІНКА, НЕЗАБУТНЮ ПОДОРОЖ від компанії "Ілона" чи від Туристичної фірми "Пілігрим"
Хочеш собі такі подарунки-емоції чи комусь подарувати?
Телефонуй: 098 683 79 96 Віктор
Уяви: Ти пролітаєш над середньовічним замком на повітряній кулі чи на літаку ЯК-52, або під спокійну музику та пянкий аромат пахощів з аромоламп Тобі роблять справжній тайський масаж справжні таянки, чи Ти, тримаючи у руках модний львівський глянцевий журнал, бачиш себе на першій сторінці, де просто шикарне фото з персональної професійної фотосесії (чи може, там фото Вашої новоствореної, щасливої, молодої сімейної пари) Не вражає? Може краще, щоб Тебе зустріла справжня (БРДМ-2) броньована розвідувально- дозорна машина, і прямісінько через озеро доставила на справжній полігон, де Ти відшліфуєш свої снайперські навики на справжній? вогнепальній нарізній чи гладкоствольній зброї? Потрібно щось романтичне чи класичне? Як наприклад, вечеря у ресторані п'ятизіркового готелю Цитадель, вишукані парфуми від мережі БРОКАРД, спокуслива білизна від MILAVITSA, чи мережі Б'янка? Чи для квіткового настрою подарунок від квіткової галереї "ЮККА", чи CASABLANCA - БІЖУТЕРІЯ ПРО ЯКУ МРІЄ КОЖНА ЖІНКА, НЕЗАБУТНЮ ПОДОРОЖ від компанії "Ілона" чи від Туристичної фірми "Пілігрим" Хочеш собі такі подарунки-емоції чи комусь подарувати? Телефонуй: 098 683 79 96 Віктор
Зв'язок з нами:

Нагороди "Перший Подарунковий Портал"

З нами 5 років