від 20 $

Нарощення вій Львів

Львів

Фотографії

Детальніше про Нарощення вій Львів

Напевно, кожен з нас хоча б раз бачив рекламу туші для вій, яку постійно крутять по телевізору. Але навряд чи кожен з нас знає про те, що у красунь-моделей, які знімаються у рекламі, заворожуючий ефект густих вій зазвичай досягається не в результаті розрекламованої туші, а за допомогою зовсім іншої процедури… Її назва – нарощення. Чужі свої вії Нарощення вій у салонах краси з’явилось не так давно, але вже набуло досить великої популярності. Адже це не лише красиво, але й практично: не потрібно купувати туш для вій, а вранці економите час на їх фарбуванні, та й під час дощу чи купання в басейні або морі фарба не розтечеться.
 
Я підбираю довжину вій для кожної клієнтки індивідуально: «Все залежить від стану власних вій, від форми очей та від побажань жінки». Зазвичай довжина нарощених вій становить 7, 10, 12 або 13 міліметрів.. Після цього вони просто випадуть разом з вашими рідними, адже повний цикл життя вії – 3 місяці. «Після нарощення вії стають пишнішими та довшими, аніж були до цього. Окрім того, навіть при максимальному розгляді не помітно, що вони нарощувалися»Зазвичай нарощення вій проводять за японською методикою. Тобто вії наклеюють по одній, а не пучком. Це надає їм природнього вигляду.
Фото моїх робіт можете переглянути тут: http://vkontakte.ru/id100076942
Напевно, кожен з нас хоча б раз бачив рекламу туші для вій, яку постійно крутять по телевізору. Але навряд чи кожен з нас знає про те, що у красунь-моделей, які знімаються у рекламі, заворожуючий ефект густих вій зазвичай досягається не в результаті розрекламованої туші, а за допомогою зовсім іншої процедури… Її назва – нарощення. Чужі свої вії Нарощення вій у салонах краси з’явилось не так давно, але вже набуло досить великої популярності. Адже це не лише красиво, але й практично: не потрібно купувати туш для вій, а вранці економите час на їх фарбуванні, та й під час дощу чи купання в басейні або морі фарба не розтечеться.   Я підбираю довжину вій для кожної клієнтки індивідуально: «Все залежить від стану власних вій, від форми очей та від побажань жінки». Зазвичай довжина нарощених вій становить 7, 10, 12 або 13 міліметрів.. Після цього вони просто випадуть разом з вашими рідними, адже повний цикл життя вії – 3 місяці. «Після нарощення вії стають пишнішими та довшими, аніж були до цього. Окрім того, навіть при максимальному розгляді не помітно, що вони нарощувалися»Зазвичай нарощення вій проводять за японською методикою. Тобто вії наклеюють по одній, а не пучком. Це надає їм природнього вигляду. Фото моїх робіт можете переглянути тут: http://vkontakte.ru/id100076942
Зв'язок з нами:

Нагороди "Нарощення вій Львів"

З нами 5 років