По домовленості

Мусієнко Михайло

Київ

Фотографії

Детальніше про Мусієнко Михайло


Дані прикраси-повністю ручна робота-це не китайські пластмасові квіти-які вже через 100 метрів починають відпадати або рватися і потім у Вас виникають проблеми при поверненні композиції назад. У даному випадку, кожна квітка-це окремо зшитий елемент, який надійно кріпитися на автомобіль і виконаний в єдиному екземплярі.
Серед сотні пар, яких Ви зустрінете на прогулянці, ні у кого не буде навіть подібної прикраси! Час, коли були модними пластмасові композиції зі штучних квітів давно минув! А ручна робота у всі часи оцінюється достойно!
 Прикраса на весільну машину, індивідуально, стильно, замовлення, можливе виготовлення прикраси по фотографії або картинці, в тон Вашого весілля). Банти і бутоньєрки виконємо в будь-якому кольорі! Пошиття костюмчиків на ведмедів в тон весілля, різні кольори та комбінації. 
 Звертайтеся!



Дані прикраси-повністю ручна робота-це не китайські пластмасові квіти-які вже через 100 метрів починають відпадати або рватися і потім у Вас виникають проблеми при поверненні композиції назад. У даному випадку, кожна квітка-це окремо зшитий елемент, який надійно кріпитися на автомобіль і виконаний в єдиному екземплярі. Серед сотні пар, яких Ви зустрінете на прогулянці, ні у кого не буде навіть подібної прикраси! Час, коли були модними пластмасові композиції зі штучних квітів давно минув! А ручна робота у всі часи оцінюється достойно!  Прикраса на весільну машину, індивідуально, стильно, замовлення, можливе виготовлення прикраси по фотографії або картинці, в тон Вашого весілля). Банти і бутоньєрки виконємо в будь-якому кольорі! Пошиття костюмчиків на ведмедів в тон весілля, різні кольори та комбінації.   Звертайтеся!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Мусієнко Михайло"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті