По домовленості

Merry Art Decor

Чернівці м.Чернівці

Детальніше про Merry Art Decor

За останні кілька років ринок event-послуг в Україні розвинувся дуже сильно.
Сучасні Клієнти мають бездоганний смак і чітке розуміння того, що вони хочуть отримати. У прагненні до організації урочистостей європейського рівня особлива увага приділяється декору просторів.
 Проект Merry Art Décor націлений на реалізацію найсміливіших і немислимих завдань в сфері декору заходів за доступними цінами.      Абсолютні переваги нашого сервісу - зручність співпраці, індивідуальний та  гнучкий підхід до кожного Клієнта і кастомизация пропонованої продукції.
  Ми постаралися зібрати для Вас найстильніші і затребувані предмети декору, щоб Ваш захід загрв усіма барвами сучасного шику!
  Merry Art Decor пропонує такі послуги:-Оформлення Весілля  ( виїзна церемонія, оформленняо залу, кімнати нареченої та будинку) ;-Оформлення Фотозон -Оформлення День народження або корпоративу-Оформлення Дитячого свята
-Весільна флористика
   
Деталі за телефоном : 0660864925
За останні кілька років ринок event-послуг в Україні розвинувся дуже сильно. Сучасні Клієнти мають бездоганний смак і чітке розуміння того, що вони хочуть отримати. У прагненні до організації урочистостей європейського рівня особлива увага приділяється декору просторів.  Проект Merry Art Décor націлений на реалізацію найсміливіших і немислимих завдань в сфері декору заходів за доступними цінами.      Абсолютні переваги нашого сервісу - зручність співпраці, індивідуальний та  гнучкий підхід до кожного Клієнта і кастомизация пропонованої продукції.   Ми постаралися зібрати для Вас найстильніші і затребувані предмети декору, щоб Ваш захід загрв усіма барвами сучасного шику!   Merry Art Decor пропонує такі послуги:-Оформлення Весілля  ( виїзна церемонія, оформленняо залу, кімнати нареченої та будинку) ;-Оформлення Фотозон -Оформлення День народження або корпоративу-Оформлення Дитячого свята -Весільна флористика     Деталі за телефоном : 0660864925
Зв'язок з нами:

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті