По домовленості

Liana DeF

Львів

Фотографії

Детальніше про Liana DeF

 
 
Люди не памятають день... в думках живе лише уривок з дня - момент, коли переповнює яскравими емоціями...Фотографія на память про цю чарівну мить - найкраще, що у нас може бути!
  ЗБЕРЕЖІТЬ ЧАРІВНІ МИТІ  У ЯСКРАВИХ КАРТИНКАХ!
 
  Професійна фотозйомка весілля у Львові та по області. Післявесільна зйомка, Love story.
 
Як весільний фотограф, допоможу розібратися з усіма тонкощами весільної зйомки, підкажу про важливі деталі,які  впливають на фотосесію, про місця зйомки, які виділять ваші фото неординарністю!Завжди готова йти ВАМ на зустріч, з відповідальністю та старанністю виконую свою улюблену роботу,щоб створити Вам чудовий настрій, щоб ВАШ ДЕНЬ став НЕЗАБУТНІМ!
 Дуже люблю знайомитися та спілкуватися з новими людьми, тому найкраще все обговорюється при зустрічі!
Телефон: 097 407 6480
 
При замовленні ВЕСІЛЬНОЇ ЗЙОМКИ у подарунок  LOVE  STORY
    Люди не памятають день... в думках живе лише уривок з дня - момент, коли переповнює яскравими емоціями...Фотографія на память про цю чарівну мить - найкраще, що у нас може бути!   ЗБЕРЕЖІТЬ ЧАРІВНІ МИТІ  У ЯСКРАВИХ КАРТИНКАХ!     Професійна фотозйомка весілля у Львові та по області. Післявесільна зйомка, Love story.   Як весільний фотограф, допоможу розібратися з усіма тонкощами весільної зйомки, підкажу про важливі деталі,які  впливають на фотосесію, про місця зйомки, які виділять ваші фото неординарністю!Завжди готова йти ВАМ на зустріч, з відповідальністю та старанністю виконую свою улюблену роботу,щоб створити Вам чудовий настрій, щоб ВАШ ДЕНЬ став НЕЗАБУТНІМ!  Дуже люблю знайомитися та спілкуватися з новими людьми, тому найкраще все обговорюється при зустрічі! Телефон: 097 407 6480   При замовленні ВЕСІЛЬНОЇ ЗЙОМКИ у подарунок  LOVE  STORY
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Liana DeF FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Liana DeF"

З нами 5 років