від 50 $

Київські салюти

Тернопіль

Відео

Детальніше про Київські салюти

Найкращі феєрверки
Безкоштовна доставка!    Знижки від 20%   Подарунки!
В інтернет-магазині saluty.kiev.ua для Вас є подарунки


це знижка 20% на ВЕСЬ АСОРТИМЕНТ


плюс додаткові 10% на Ваші наступні покупки


плюс набір Небесних ліхтариків БЕЗКОШТОВНО


плюс доставка замовлення безкоштовно


В інтернет-магазині saluty.kiev.ua  Ви знайдете тільки сертифіковану піротехніку, яка неодноразово використовувалась під час проведення свят (Новий рік, День міста, День Незалежності, Євро-2012)
 
На Ваше свято ми пропонуємо:
·         професійний висотний феєврверк
·         салютні установки для самостійного запуску
·         наземні піротехнічні фігури (імена, цифри, серця та ін.)
·         бездимна піротехніка для приміщень (фонтани, холодні вогні, конфеті)
·         тортові свічки
·         небесні ліхтарики
 
Ви можете викликати професійного піротехніка, який детально проконсультує Вас, допоможе визначитись із салютом і підбере феєрверк, що ідеально підійде Вам, виходячи з Ваших побажань.
І ніяких передлат! Оплата тільки після доставки!
Консультація, замовлення, виклик піротехніка
067 119 56 87 (філія у Тернополі)
Довірте Ваше свято професіоналам!
Хочете феерверк? Ми вже веземо його до Вас! Адже в інтернеті - дешевше!!!
 
 
 
 
Найкращі феєрверки Безкоштовна доставка!    Знижки від 20%   Подарунки! В інтернет-магазині saluty.kiev.ua для Вас є подарунки це знижка 20% на ВЕСЬ АСОРТИМЕНТ плюс додаткові 10% на Ваші наступні покупки плюс набір Небесних ліхтариків БЕЗКОШТОВНО плюс доставка замовлення безкоштовно В інтернет-магазині saluty.kiev.ua  Ви знайдете тільки сертифіковану піротехніку, яка неодноразово використовувалась під час проведення свят (Новий рік, День міста, День Незалежності, Євро-2012)   На Ваше свято ми пропонуємо: ·         професійний висотний феєврверк ·         салютні установки для самостійного запуску ·         наземні піротехнічні фігури (імена, цифри, серця та ін.) ·         бездимна піротехніка для приміщень (фонтани, холодні вогні, конфеті) ·         тортові свічки ·         небесні ліхтарики   Ви можете викликати професійного піротехніка, який детально проконсультує Вас, допоможе визначитись із салютом і підбере феєрверк, що ідеально підійде Вам, виходячи з Ваших побажань. І ніяких передлат! Оплата тільки після доставки! Консультація, замовлення, виклик піротехніка 067 119 56 87 (філія у Тернополі) Довірте Ваше свято професіоналам! Хочете феерверк? Ми вже веземо його до Вас! Адже в інтернеті - дешевше!!!        
Зв'язок з нами:

Нагороди "Київські салюти"

З нами 5 років