По домовленості

Креатив Кейтеринг

Київ

Фотографії

Детальніше про Креатив Кейтеринг

- Ваш виїзний ресторан , кейтеринг на всі випадки життя!
 
Креатив Кейтеринг пропонує організацію :
 
Корпоративів , банкетів, фуршетів , ДИТЯЧИХ СВЯТ
 
 
 
 Наша фірма пропонує комплекс послуг , пов'язаних з кейтерингом в Києві та Київській області. Це - професійне обслуговування і організація заходів. Ми накриємо вам розкішний стіл , який підкреслить статус вашої фірми і стане відмінним способом для прояву турботи про колег по роботі або близьких вам людям . Вся наша команда виїзного ресторану кейтерингу може забезпечити бездоганну організацію заходу , незалежно від якості і кількості гостей .
 
 А також ми надаємо послуги:
Тамади -ведучого , Фотографа , відеоператори , Діджея , Торти на замовлення , Оренда звуку і світла , музикантів , Оренда ресторанного персоналу .
- Ваш виїзний ресторан , кейтеринг на всі випадки життя!   Креатив Кейтеринг пропонує організацію :   Корпоративів , банкетів, фуршетів , ДИТЯЧИХ СВЯТ        Наша фірма пропонує комплекс послуг , пов'язаних з кейтерингом в Києві та Київській області. Це - професійне обслуговування і організація заходів. Ми накриємо вам розкішний стіл , який підкреслить статус вашої фірми і стане відмінним способом для прояву турботи про колег по роботі або близьких вам людям . Вся наша команда виїзного ресторану кейтерингу може забезпечити бездоганну організацію заходу , незалежно від якості і кількості гостей .    А також ми надаємо послуги: Тамади -ведучого , Фотографа , відеоператори , Діджея , Торти на замовлення , Оренда звуку і світла , музикантів , Оренда ресторанного персоналу .
Зв'язок з нами:

Нагороди "Креатив Кейтеринг"

З нами 5 років