від 150 $

Julia Fedyshyn

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про Julia Fedyshyn

Проводиться активне бронювання весільних дат на 2016 рік!!!
Якою технікою проводиться фотозйомка?
- професійною дзеркальною фотокамерою Nikon.Весільна фотозйомка тільки до першого танцю наречених?- фотографую до 1-го танцю включно;- Фотокнига оплачується окремо (і замовляється при бажанні);Чому так дешево(дорого)?- Це моя ціна, ціна моєї роботи( адекватна по відношенню ціна - якість на даному ринку.) Є безліч дешевших(дорожчих) фотографів.Чи є дозйомка в окремий день(після весільна фотозйомка)?- так я практикую після весільну фотозйомку, яка буде чудовим додатком до вашої весільної фотосесії. Вона дозволить втілити всі ваші задуми, які в день весілля так часто не встигаєш реалізувати. Чи робите ви слайдшоу з фотографій?- я роблю слайдшоу з вашими весільними світлинами під чудово підібрану музику. Можуть враховуватись ваші побажання.Який термін віддачі?-як правило, це через 1.5 місяця. Враховуються Ваші індивідуальні прохання.Яка кількість фотографій і які обробляються?-до 800-1600 фото за весільний день. Всі фотографії проходять обробку світлокорекція всіх фотографій, чистка крупних планів обличчя, ретуш.Ви фотографуєте тільки весілля?- ні, але фотозйомка весіль є основною сферою моєї діяльності.- Індивідуальна фотосесія;
- Фотосесія "Love Story";
- сімейна фотозйомка;
Яка вартість фотозйомки весілля?- Радо відповім на ряд цих запитань за тел.+380986276289, в приватних повідомленнях,  Ваш весільний фотограф Юлія Федишин.
Проводиться активне бронювання весільних дат на 2016 рік!!! Якою технікою проводиться фотозйомка? - професійною дзеркальною фотокамерою Nikon.Весільна фотозйомка тільки до першого танцю наречених?- фотографую до 1-го танцю включно;- Фотокнига оплачується окремо (і замовляється при бажанні);Чому так дешево(дорого)?- Це моя ціна, ціна моєї роботи( адекватна по відношенню ціна - якість на даному ринку.) Є безліч дешевших(дорожчих) фотографів.Чи є дозйомка в окремий день(після весільна фотозйомка)?- так я практикую після весільну фотозйомку, яка буде чудовим додатком до вашої весільної фотосесії. Вона дозволить втілити всі ваші задуми, які в день весілля так часто не встигаєш реалізувати. Чи робите ви слайдшоу з фотографій?- я роблю слайдшоу з вашими весільними світлинами під чудово підібрану музику. Можуть враховуватись ваші побажання.Який термін віддачі?-як правило, це через 1.5 місяця. Враховуються Ваші індивідуальні прохання.Яка кількість фотографій і які обробляються?-до 800-1600 фото за весільний день. Всі фотографії проходять обробку світлокорекція всіх фотографій, чистка крупних планів обличчя, ретуш.Ви фотографуєте тільки весілля?- ні, але фотозйомка весіль є основною сферою моєї діяльності.- Індивідуальна фотосесія; - Фотосесія "Love Story"; - сімейна фотозйомка; Яка вартість фотозйомки весілля?- Радо відповім на ряд цих запитань за тел.+380986276289, в приватних повідомленнях,  Ваш весільний фотограф Юлія Федишин.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Julia Fedyshyn FAQ

150$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Julia Fedyshyn"

З нами 5 років