від 200 $

Ivett Production Studio

Ужгород

Детальніше про Ivett Production Studio

 
Фотографія, як мистецтво. Старі місця для зйомок, традиційні постановки залишилися в минулому. На зміну їм прийшла зовсім інша фотографія,вільна від «наречених на долоні»,дорога і авторська як дизайнерські сукні сучасних наречених.
Ми зберігаємо найголовніші емоції вашого дня - щирість посмішок, щасливий сміх, ніжність і любов.Саме ці почуття повинні залишатися після перегляду ваших фотографій і відеороликів (фільмів), навіть через кілька років після  дня, протягом якого відбувалися відзняті нами події (весілля, фото-(відео-) зйомки дня народження, вечірки, Love Story і т. д.))
Хто ми?
Ivett Production Studio - це творчий союз фотографа і відеоператора:
Пішпекі Іветта і Віталій Бокоч.
 
Ми прагнемо не просто зберегти неповторні моменти вашого дня, але і зробити це красиво, незабутньо, адже кожна фотографія і фільм, який ми створюємо разом з нашими героями розповідає свою історію в оригінальному і динамічному стилі. Особливі відносини, які складаються між нами і нашими героями дозволяють вкласти усвідомлену глибину і сенс в кожен знятий кадр.
Для нас дуже важливо розкривати індивідуальність кожного з вас у нашій творчості.
Ми знімаємо не просто ваш день, ми знімаємо - ВАШІ ЕМОЦІЇ!
 
З повагою,
Ivett Production Studio
 
  Фотографія, як мистецтво. Старі місця для зйомок, традиційні постановки залишилися в минулому. На зміну їм прийшла зовсім інша фотографія,вільна від «наречених на долоні»,дорога і авторська як дизайнерські сукні сучасних наречених. Ми зберігаємо найголовніші емоції вашого дня - щирість посмішок, щасливий сміх, ніжність і любов.Саме ці почуття повинні залишатися після перегляду ваших фотографій і відеороликів (фільмів), навіть через кілька років після  дня, протягом якого відбувалися відзняті нами події (весілля, фото-(відео-) зйомки дня народження, вечірки, Love Story і т. д.)) Хто ми? Ivett Production Studio - це творчий союз фотографа і відеоператора: Пішпекі Іветта і Віталій Бокоч.   Ми прагнемо не просто зберегти неповторні моменти вашого дня, але і зробити це красиво, незабутньо, адже кожна фотографія і фільм, який ми створюємо разом з нашими героями розповідає свою історію в оригінальному і динамічному стилі. Особливі відносини, які складаються між нами і нашими героями дозволяють вкласти усвідомлену глибину і сенс в кожен знятий кадр. Для нас дуже важливо розкривати індивідуальність кожного з вас у нашій творчості. Ми знімаємо не просто ваш день, ми знімаємо - ВАШІ ЕМОЦІЇ!   З повагою, Ivett Production Studio  
Ціна
Зв'язок з нами:

Ivett Production Studio FAQ

200$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Ivett Production Studio"

З нами 5 років