По домовленості

Ірина Вільчинська

Львів

Фотографії

Детальніше про Ірина Вільчинська

Фотозйомка весіль, днів народжень, випускних та інших святкових подій професійною фотокамерою CANON MARK II. Зйомка весілля від приготування нареченої і до першого весільного танцю. Обробка всіх фотографій, опрацьований матеріал вручається на цифровому носії. Крім того, проводимо зйомку фотосесій, лавсторі. За додаткову плату проводимо оформлення фотокниг, мінібуків. Робота у Львові та області.
Також, надамо в оренду з доставкою у Львові та найближчих районах ПРОЕКТОР ViewSonic PJ 513D DLP 2200 Екран Sopar 155 х 155, двосторонній, тринога, шнури для підключення,пульт д/у.
Фотозйомка весіль, днів народжень, випускних та інших святкових подій професійною фотокамерою CANON MARK II. Зйомка весілля від приготування нареченої і до першого весільного танцю. Обробка всіх фотографій, опрацьований матеріал вручається на цифровому носії. Крім того, проводимо зйомку фотосесій, лавсторі. За додаткову плату проводимо оформлення фотокниг, мінібуків. Робота у Львові та області. Також, надамо в оренду з доставкою у Львові та найближчих районах ПРОЕКТОР ViewSonic PJ 513D DLP 2200 Екран Sopar 155 х 155, двосторонній, тринога, шнури для підключення,пульт д/у.
Ціна
Зв'язок з нами:

Ірина Вільчинська FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Ірина Вільчинська"

З нами 5 років