від 300 $

Фотограф Славко Славний

Вінниця

Детальніше про Фотограф Славко Славний

Весільний Фотограф Славко Славний
Особисто для мене, найвища ціль фотографії - зображати Світ кращим і допомагати йому стати ще кращим. Своїми фотографіями я прагну показати, що кожна людина красива, чарівна та багатогранна. Я прагну розкрити внутрішній світ і характер тих кого фотографую та показати їх такими, якими вони ще самі себе не бачилиФотографія для мене - це не робота, це стиль мого життя і я насолоджуюсь кожною хвилиною присвяченою їй...
Фотохудожник, в основному працюю у таких напрямках:
 - Весільне фото
 - Love Story та сімейне фото
 - Портфоліо поза студією
 
 
Детальніше:http://vk.com/club12406077
http://vk.com/slavko_slavnyi
http://slavko.com.ua 
  
 
Теги для пошуку: Фото, фотограф вінниця, винница, фотосесія, фотосессия, свадебное фото, свадьба, свадебный, фотосъемка, весільне, весілля, весільний.
Весільний Фотограф Славко Славний Особисто для мене, найвища ціль фотографії - зображати Світ кращим і допомагати йому стати ще кращим. Своїми фотографіями я прагну показати, що кожна людина красива, чарівна та багатогранна. Я прагну розкрити внутрішній світ і характер тих кого фотографую та показати їх такими, якими вони ще самі себе не бачилиФотографія для мене - це не робота, це стиль мого життя і я насолоджуюсь кожною хвилиною присвяченою їй... Фотохудожник, в основному працюю у таких напрямках:  - Весільне фото  - Love Story та сімейне фото  - Портфоліо поза студією     Детальніше:http://vk.com/club12406077 http://vk.com/slavko_slavnyi http://slavko.com.ua       Теги для пошуку: Фото, фотограф вінниця, винница, фотосесія, фотосессия, свадебное фото, свадьба, свадебный, фотосъемка, весільне, весілля, весільний.
Ціна
Зв'язок з нами:

Фотограф Славко Славний FAQ

300$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Фотограф Славко Славний"

З нами 5 років