По домовленості

FULL HD VIDEO

Львів

Детальніше про FULL HD VIDEO

Дякую, що зайшли на мою сторінку. Я  відеооператор, який знімає весільне відео, любовні історії, урочисті події, випускні вечори. Стаж роботи - 3 роки. Працюю на DSRL камеру Сenon 600D. Відео знімаю виключно у FUll HD якості. Також можлива зйомка на дві фотокамери  Сenon 600D. Ми працюємо по місту Львові і регіонах. У своїй роботі використовуємо сучасну стабілізуючу техніку, звукове обладнання, потужну компютерну техніку. Є клієнти, яких цікавить перш за все якість, є такі, яких цікавить ціна. Я намагаюсь виконати роботу у максимальній якості за мінімальну ціну....... Напевнео кожен оператор описує себе, що він найкращий. 
Я  завжди вважав, що весілля - це день, коли люблячі серця об'єднуються на все життя, і потрібно показати цей вогонь в очах, цю глибину почуттів, цю щиру турботу, щоб коли пройде 10 чи 20 років ви сиділи і дивилися цей фільм, і все ще не вмерші почуття знову піднесли вас вище неба, і ви згадали найщасливіший день вашого життя.  
Дякую, що зайшли на мою сторінку. Я  відеооператор, який знімає весільне відео, любовні історії, урочисті події, випускні вечори. Стаж роботи - 3 роки. Працюю на DSRL камеру Сenon 600D. Відео знімаю виключно у FUll HD якості. Також можлива зйомка на дві фотокамери  Сenon 600D. Ми працюємо по місту Львові і регіонах. У своїй роботі використовуємо сучасну стабілізуючу техніку, звукове обладнання, потужну компютерну техніку. Є клієнти, яких цікавить перш за все якість, є такі, яких цікавить ціна. Я намагаюсь виконати роботу у максимальній якості за мінімальну ціну....... Напевнео кожен оператор описує себе, що він найкращий.  Я  завжди вважав, що весілля - це день, коли люблячі серця об'єднуються на все життя, і потрібно показати цей вогонь в очах, цю глибину почуттів, цю щиру турботу, щоб коли пройде 10 чи 20 років ви сиділи і дивилися цей фільм, і все ще не вмерші почуття знову піднесли вас вище неба, і ви згадали найщасливіший день вашого життя.  
Ціна
Зв'язок з нами:

FULL HD VIDEO FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "FULL HD VIDEO"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті