По домовленості

Студія дизайну "Імперія стилю"

Вінниця

Фотографії

Детальніше про Студія дизайну "Імперія стилю"

Студія дизайну " Імперія стилю" допоможе перетворити будь-яке свято на справжню казку. Кожна прикраса виготовляється ексклюзивно, вручну "під замовника" індивідуально. Кожна деталь використовується лише один раз, на одному весіллі.До Ваших послуг:
*ексклюзивне оформлення весільного котеджу;*декорування весільних бокалів;*арки- драпіровані тканинами та дизайнерськими композиціями;*весільні аксесуари- корзиночки, подушечки для обручок, скриньки для грошей, альбоми та ін.;*дизайнерські композиції на столи молодят та гостей;*декорування столу для подарунків;*власне виготовлення весільних свічок (понад 300 моделей);*авторська робота.Ми доведемо, що гармонію можна не лише побачити, а й відчути.
Студія дизайну " Імперія стилю" допоможе перетворити будь-яке свято на справжню казку. Кожна прикраса виготовляється ексклюзивно, вручну "під замовника" індивідуально. Кожна деталь використовується лише один раз, на одному весіллі.До Ваших послуг: *ексклюзивне оформлення весільного котеджу;*декорування весільних бокалів;*арки- драпіровані тканинами та дизайнерськими композиціями;*весільні аксесуари- корзиночки, подушечки для обручок, скриньки для грошей, альбоми та ін.;*дизайнерські композиції на столи молодят та гостей;*декорування столу для подарунків;*власне виготовлення весільних свічок (понад 300 моделей);*авторська робота.Ми доведемо, що гармонію можна не лише побачити, а й відчути.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Студія дизайну "Імперія стилю""

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті