По домовленості

Нарощення вій Львів

Львів

Фотографії

Детальніше про Нарощення вій Львів

 
Бажанням зробити погляд більш виразним марили не лише сучасні жінки. Ще споконвіків, коли про косметичні засоби можна було лише мріяти, представниці прекрасної статі шукали методи нафарбувати очі підручними матеріалами, скажімо, шматочками вугілля. Вже значно пізніше, а саме на початку ХХ століття, у часи розквіту Голлівуда, актриси, які бажали, щоб їхній погляд був дуже виразним на екрані, винайшли перший прототип штучних вій. Насправді, це були не зовсім вії, а прикріплена до звичайної нитки чорна бахрома, яку приклеювали до повік. Це була громіздка, зовсім незручна та не завжди естетична конструкція: накладні псевдо вії трималися недовго, а дозволити собі такі прикраси могли лише обрані жінки.  Ефект на глядачів вони справляли неймовірний, відтак працівники косметичної індустрії направили всі сили, аби зробити штучні вії більш зручними та доступними.
– Сучасні накладні вії набагато безпечніші, аніж ті, які використовували ще століття тому, - каже Катерина. - Зараз – це штучні або натуральні ворсинки (чи невеликі жмутики з них), які за довжиною та формою схожі на справжні вії. Залежно від особистих вподобань клієнта, форми ока, обличчя, стану власних вій тощо обирають, як будуть нарощувати вії та якої довжини вони будуть.
Вії приклеюють спеціальним клеєм або смолою до повік: якщо процедуру провели правильно, то відрізнити штучні вії від справжніх майже неможливо.
Загалом нарощування вій триває 2-3 години, а триматимуться вони від двох до трьох тижнів, але якщо дотримуватись певних правил.
– Накладні вії ніжні, тож терти очі або спати, притулившись обличчям до подушки, не можна. Також не рекомендують зволожувати повіки олією та користуватися жирним кремом.
Якщо ж людина бажає подовжити ефект, то за два-три тижні після нарощування потрібно зробити корекцію: майстер повинен замінити вії, які погано тримаються. Якщо ж хоче "зняти" вії, то потрібно знову звернутися до майстра, щоб він наніс на повіки спеціальну рідину, яка розчиняє клей. Це потрібно робити, аби вириваючи їх вдома самотужки, не пошкодити повіки та власні вії.
Чи варто нарощувати вії
1. Нарощені вії роблять очі виразними, для цього навіть не потрібно фарбувати їх. Це економить час та косметичні засоби. Якщо майстер використовує клей чорного кольору, не потрібно навіть підводити очі олівцем.
2. Якщо вії якісні, то вони можуть триматися досить довго, витримувати різноманітні екстремальні умови: ультрафіолет, купання у басейні, сауну, спортивні тренування тощо.
3. Майже всі матеріали, які зараз використовують зараз для нарощування вій, позиціонують як гіпоалергенні, а також такі, які не мають запаху. Тож вони не повинні зашкодити здоров'ю людини.
4. Широкий асортимент штучних вій дозволяє змінювати образ, коригувати форму ока тощо.
5. Правильно підібрані вії не мають ефекту "театральності", а виглядають цілком природньо.
 
Працюю тільки якісними матеріалами , наявність диплому.
Працюю дома (та у клієнта)
 
 
  Бажанням зробити погляд більш виразним марили не лише сучасні жінки. Ще споконвіків, коли про косметичні засоби можна було лише мріяти, представниці прекрасної статі шукали методи нафарбувати очі підручними матеріалами, скажімо, шматочками вугілля. Вже значно пізніше, а саме на початку ХХ століття, у часи розквіту Голлівуда, актриси, які бажали, щоб їхній погляд був дуже виразним на екрані, винайшли перший прототип штучних вій. Насправді, це були не зовсім вії, а прикріплена до звичайної нитки чорна бахрома, яку приклеювали до повік. Це була громіздка, зовсім незручна та не завжди естетична конструкція: накладні псевдо вії трималися недовго, а дозволити собі такі прикраси могли лише обрані жінки.  Ефект на глядачів вони справляли неймовірний, відтак працівники косметичної індустрії направили всі сили, аби зробити штучні вії більш зручними та доступними. – Сучасні накладні вії набагато безпечніші, аніж ті, які використовували ще століття тому, - каже Катерина. - Зараз – це штучні або натуральні ворсинки (чи невеликі жмутики з них), які за довжиною та формою схожі на справжні вії. Залежно від особистих вподобань клієнта, форми ока, обличчя, стану власних вій тощо обирають, як будуть нарощувати вії та якої довжини вони будуть. Вії приклеюють спеціальним клеєм або смолою до повік: якщо процедуру провели правильно, то відрізнити штучні вії від справжніх майже неможливо. Загалом нарощування вій триває 2-3 години, а триматимуться вони від двох до трьох тижнів, але якщо дотримуватись певних правил. – Накладні вії ніжні, тож терти очі або спати, притулившись обличчям до подушки, не можна. Також не рекомендують зволожувати повіки олією та користуватися жирним кремом. Якщо ж людина бажає подовжити ефект, то за два-три тижні після нарощування потрібно зробити корекцію: майстер повинен замінити вії, які погано тримаються. Якщо ж хоче "зняти" вії, то потрібно знову звернутися до майстра, щоб він наніс на повіки спеціальну рідину, яка розчиняє клей. Це потрібно робити, аби вириваючи їх вдома самотужки, не пошкодити повіки та власні вії. Чи варто нарощувати вії 1. Нарощені вії роблять очі виразними, для цього навіть не потрібно фарбувати їх. Це економить час та косметичні засоби. Якщо майстер використовує клей чорного кольору, не потрібно навіть підводити очі олівцем. 2. Якщо вії якісні, то вони можуть триматися досить довго, витримувати різноманітні екстремальні умови: ультрафіолет, купання у басейні, сауну, спортивні тренування тощо. 3. Майже всі матеріали, які зараз використовують зараз для нарощування вій, позиціонують як гіпоалергенні, а також такі, які не мають запаху. Тож вони не повинні зашкодити здоров'ю людини. 4. Широкий асортимент штучних вій дозволяє змінювати образ, коригувати форму ока тощо. 5. Правильно підібрані вії не мають ефекту "театральності", а виглядають цілком природньо.   Працюю тільки якісними матеріалами , наявність диплому. Працюю дома (та у клієнта)    
Зв'язок з нами:

Нагороди "Нарощення вій Львів"

З нами 5 років