Кенді бар

2019-05-02

Останнім часом все більше наречених вирішують побавити себе та своїх гостей Кенді баром (Candy bar). Навіщо його робити, як саме прикрасити, на що звернути увагу при оформленні давайте спробуємо розібратися! Отже, цукерковий бар ( назвати його "солодким столом" якось не повертається язик :) ) являє собою красиво сервірований стіл (або столи), на яких розставлені, розкладені різні солодощі, цукерки, тістечка. Все це може бути рясно (або лаконічно) прикрашене квітами, стрічками, різним декором. А також підписане - для зручності гостей. І створюється з метою не тільки нагодувати, але й доставити естетичне задоволення відвідувачам. Має ряд переваг і позитивних моментів: оформлений в стилі весілля, Кенді бар буде додатковою прикрасою. Дуже ймовірно, що жіноча половина гостей та дітки проведуть біля цього столу більшу частину вільного часу зручний для фуршетного варіанту, коли Ви не плануєте застілля кожен гість знайде собі частування до смаку. Догодити абсолютно всім весільним тортом часом буває складніше :) Головне пам'ятати про наступне: Кенді бар повинен бути не тільки красивим, але і зручним. Серветки, тарілочки, ложечки, щипчики для солодкого будуть просто необхідні. Також, непогано буде, якщо Ви підпишете солодощі (особливо, якщо на святі будуть діти або алергіки ) Влітку більшою популярністю будуть користуватися легкі, фруктові десерти, лимонад в стаканчиках з різнокольоровими трубочками. Також, дуже красиво виглядає стіл з фруктами. До того ж, влітку-восени вибір на користь сезонних фруктів може зменшити Ваші витрати. Головне - вберегти солодощі від інтенсивного сонця. Або, по можливості, сервірувати його незадовго до безпосереднього поїдання. Взимку простір для вибору солодощів може бути більше. Більш поживні шоколадні, пряні десерти, імбирні пряники, заварні тістечка - варіантів безліч! Можливо, варто подумати також про коробочки, в які гості зможуть упакувати солодощі , щоб понести їх з собою додому і насолодитися вранці, із задоволенням згадуючи вчорашнє свято! Найбільш популярними видами солодощів для кенді бару є макарони (не плутати з макаронними виробами, йдеться про французькі тістечка macarons всіх можливих і неможливих кольорів), меренги (простіше аналог нашого безе), кап-кейки (кекси, прикрашені кремом), кейк-попси (тістечко на паличці), льодяники на паличці, пряники. Тим, кому ідея сподобалася, можу додати ще наступне: не сумуйте, якщо весілля вже пройшло або ще не скоро. Такий кенді бар чудово прикрасить будь яке інше свято: день народження малюка або дорослого, хрестини! Був би привід! Студія італійських бонбоньєрок і весільних аксесуарів Бон-бон