По домовленості

Весільний кортеж комфортабельними Mitsubishi Pajero Wagon 4 (в наявнос

Тернопіль Львів

Детальніше про Весільний кортеж комфортабельними Mitsubishi Pajero Wagon 4 (в наявнос

Автомобілі на весілля /Весільний кортеж/ Mitsubishi Pajero Wagon 4, Тернопіль. До Ваших послуг 1, 2, 3, 4, 6-ть автомобілів на весілля / Весільний кортеж комфортабельними Mitsubishi Pajero Wagon 4 (нового зразка) чорного, білого та сірого кольорів. Автомобілі максимальної комплектації, відмінний салон та в чудовому зовнішньому стані. Шкіряний салон, клімат контроль, преміум аудиосистема Rockford, панорамний люк.
- Обслуговування весіль та інших урочистостей;- Ділові поїздки та зустрічі;- Обслуговування VIP – клієнтів (супровід Ваших гостей);- Обслуговування корпоративних вечірок;- Оренда авто з водієм для заміських поїздок на уікенд.
Територія обслуговування м. Тернопіль, можливий виїзд в район та область. Для довготривалих поїздок і постійних клієнтів суттєва знижка!!! 
Ціна договірна.Мінімальне замовлення від 3-х год.
тел:   (066) - 655 - 23 - 89 - Віталій
Автомобілі на весілля /Весільний кортеж/ Mitsubishi Pajero Wagon 4, Тернопіль. До Ваших послуг 1, 2, 3, 4, 6-ть автомобілів на весілля / Весільний кортеж комфортабельними Mitsubishi Pajero Wagon 4 (нового зразка) чорного, білого та сірого кольорів. Автомобілі максимальної комплектації, відмінний салон та в чудовому зовнішньому стані. Шкіряний салон, клімат контроль, преміум аудиосистема Rockford, панорамний люк. - Обслуговування весіль та інших урочистостей;- Ділові поїздки та зустрічі;- Обслуговування VIP – клієнтів (супровід Ваших гостей);- Обслуговування корпоративних вечірок;- Оренда авто з водієм для заміських поїздок на уікенд. Територія обслуговування м. Тернопіль, можливий виїзд в район та область. Для довготривалих поїздок і постійних клієнтів суттєва знижка!!!  Ціна договірна.Мінімальне замовлення від 3-х год. тел:   (066) - 655 - 23 - 89 - Віталій
Марка автомобіля
Тип автомобіля
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний кортеж комфортабельними Mitsubishi Pajero Wagon 4 (в наявнос"

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті