По домовленості

Веломобілі та батути

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Веломобілі та батути

Допоможемо організувати цікаве дозвілля для дітей,
запрошених на Ваше свято!!!!!
Пропонуємо Вам якісні батути діаметром 3 м та 4,57 м, які не залишать малюків байдужими. А Ви тим часом зможете насолоджуватися весільним святкуванням. 
Також можемо влаштувати веселі перегони та конкурси на веломобілях! Різноманітні веломобілі голандського виробника BERG стануть справді цікавою забавою як для маленьких, так і для дорослих гостей!!!
Наші послуги стануть у пригоді також коли Ви захочете влаштувати свято для дорослих та дітей, організувати незабутнє день народження чи веселий корпоратив. 
  Досвідчений персонал доставить, підготує і встановить спорядження. Вартість послуги залежатиме від місця та обраної дати. Ціна договірна.
 
 
 
Допоможемо організувати цікаве дозвілля для дітей, запрошених на Ваше свято!!!!! Пропонуємо Вам якісні батути діаметром 3 м та 4,57 м, які не залишать малюків байдужими. А Ви тим часом зможете насолоджуватися весільним святкуванням.  Також можемо влаштувати веселі перегони та конкурси на веломобілях! Різноманітні веломобілі голандського виробника BERG стануть справді цікавою забавою як для маленьких, так і для дорослих гостей!!! Наші послуги стануть у пригоді також коли Ви захочете влаштувати свято для дорослих та дітей, організувати незабутнє день народження чи веселий корпоратив.    Досвідчений персонал доставить, підготує і встановить спорядження. Вартість послуги залежатиме від місця та обраної дати. Ціна договірна.      
Послуги
Зв'язок з нами:

Веломобілі та батути FAQ

по домовленості

Нагороди "Веломобілі та батути"

З нами 5 років