По домовленості

Весілля від студії "Фатін"

Рівне Львів

Фотографії

Детальніше про Весілля від студії "Фатін"

МИ ПРОПОНУЄМО ПРОВЕСТИ ВАШЕ  ВЕСІЛЛЯ НА ПРИРОДІ
ОРИГІНАЛЬНА ШАТРОВА КОНСТРУКЦІЯ ВСТАНОВЛЕНА НА ТЕРИТОРІЇ СПРАВЖНЬОГО ЗАМКУ В м. ДУБНО.
пів години зручним автобусом по найкращій дорозі України, і ви святкуєте весілля чи корпоратив в ексклюзивному місці зі своєю легендою, та  давньою історією. 
Вишукана кухня з гарною подачею страв, дизайн шатра за вашим смаком, підсвітка, сучасна флористика, екскурсія для ваших гостей, виїзна церемонія, як у справжньої принцеси, все це - весілля від студії весільного дизайну "Фатін".
У нас можна запрошувати музик яких забажаєте, ведучих яких забажаєте, та довозити свої страви та напої.
МИ ПРОПОНУЄМО ПРОВЕСТИ ВАШЕ  ВЕСІЛЛЯ НА ПРИРОДІ ОРИГІНАЛЬНА ШАТРОВА КОНСТРУКЦІЯ ВСТАНОВЛЕНА НА ТЕРИТОРІЇ СПРАВЖНЬОГО ЗАМКУ В м. ДУБНО. пів години зручним автобусом по найкращій дорозі України, і ви святкуєте весілля чи корпоратив в ексклюзивному місці зі своєю легендою, та  давньою історією.  Вишукана кухня з гарною подачею страв, дизайн шатра за вашим смаком, підсвітка, сучасна флористика, екскурсія для ваших гостей, виїзна церемонія, як у справжньої принцеси, все це - весілля від студії весільного дизайну "Фатін". У нас можна запрошувати музик яких забажаєте, ведучих яких забажаєте, та довозити свої страви та напої.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весілля від студії "Фатін""

З нами 5 років