від 350 €

The Best Catering Фуршеты

Чернівці м.Чернівці Чернівці+Івано франківська+Тернопильська обл.

Детальніше про The Best Catering Фуршеты

В наші послуги входять: шоколадний фонтан, весільні фуршети, лимонад бар, кенді стіл, комплексні обіди, комплексные обеды меню Селянський стіл; Пивний стіл; кава-брейк,Канапе-фуршет; піраміда з шампанського, оренда палатки, столів, стільців, посуду.
З повагою, Володимир тел.050-911-28-00 098-766-40-48 furshet.cv@gmail.com
Оформлення весілля для нас є дуже творчою роботою і робить прикрашання залу особливим і незабутнім, а весільний фуршет і весільні аксесуари доповнюють атмосферу барвистістю і родзинкою. Ми зробимо все для Вас і перетворимо Ваше свято незабутнім, весільне оформлення буде на самому вищому рівні.

Професійний весесільний фуршет в ресторані або вдома виглядає дуже красиво та якісно доповнює оформлення весілля.

Вражаючи виглядає фуршет з красивии доріжками і композиціями фруктів та овочів.


З повагою, Володимир тел.050-911-28-00 098-766-40-48 furshet.cv@gmail.com

instagram- furshetcv facebook.com/furshet

vk.com/fourchett odnoklassniki.ru/fourchett
В наші послуги входять: шоколадний фонтан, весільні фуршети, лимонад бар, кенді стіл, комплексні обіди, комплексные обеды меню Селянський стіл; Пивний стіл; кава-брейк,Канапе-фуршет; піраміда з шампанського, оренда палатки, столів, стільців, посуду. З повагою, Володимир тел.050-911-28-00 098-766-40-48 furshet.cv@gmail.com Оформлення весілля для нас є дуже творчою роботою і робить прикрашання залу особливим і незабутнім, а весільний фуршет і весільні аксесуари доповнюють атмосферу барвистістю і родзинкою. Ми зробимо все для Вас і перетворимо Ваше свято незабутнім, весільне оформлення буде на самому вищому рівні. Професійний весесільний фуршет в ресторані або вдома виглядає дуже красиво та якісно доповнює оформлення весілля. Вражаючи виглядає фуршет з красивии доріжками і композиціями фруктів та овочів. З повагою, Володимир тел.050-911-28-00 098-766-40-48 furshet.cv@gmail.com instagram- furshetcv facebook.com/furshet vk.com/fourchett odnoklassniki.ru/fourchett
Зв'язок з нами:

The Best Catering Фуршеты FAQ

200Є по домовленості

Нагороди "The Best Catering Фуршеты"

З нами 5 років