По домовленості

Гурт "MUSIKREDO"

Львів

Фотографії

Детальніше про Гурт "MUSIKREDO"

Музичний супровід весіль, професійний вокал, різноманітний репертуар. Ідеальне поєднання чоловічого і жіночого вокалу доповнюється романтичними звуками акордеона і саксофона.
 
Використання професійного музичного та світлового обладнання створить атмосферу справжнього концерту.За більш детальною інформацією просимо відвідати наш сайт www.kredo.lviv.ua або телефонувати до нас:+3 8(067) 589-63-38 Ігор
Нова послуга !  Світло на Ваше свято ! Світлове декорування танцмайданчика за допомогою професійного сценічного світла (НЕ ДИСКОТЕЧНИХ ПРИЛАДІВ) Наше світло додасть до Танців - яскравих, феєричних та незабутніх вражень від Вашого свята.  
Технічний райдер музичних гуртів, артистів та виконавців +38(097) 951-74-37 Олег. 
Музичний супровід весіль, професійний вокал, різноманітний репертуар. Ідеальне поєднання чоловічого і жіночого вокалу доповнюється романтичними звуками акордеона і саксофона.   Використання професійного музичного та світлового обладнання створить атмосферу справжнього концерту.За більш детальною інформацією просимо відвідати наш сайт www.kredo.lviv.ua або телефонувати до нас:+3 8(067) 589-63-38 Ігор Нова послуга !  Світло на Ваше свято ! Світлове декорування танцмайданчика за допомогою професійного сценічного світла (НЕ ДИСКОТЕЧНИХ ПРИЛАДІВ) Наше світло додасть до Танців - яскравих, феєричних та незабутніх вражень від Вашого свята.   Технічний райдер музичних гуртів, артистів та виконавців +38(097) 951-74-37 Олег. 
Ціна
Зв'язок з нами:

Гурт "MUSIKREDO" FAQ

по домовленості

Нагороди "Гурт "MUSIKREDO""

З нами 5 років