від 200 $

Надія Закус

Львів

Фотографії

Детальніше про Надія Закус

Фотографія - це спосіб передати почуття, емоції, любов... Це мить, яка фіксується назавжди. Весільний фотограф виконує дуже важливу роль, оскільки від нього, від його вміння побачити та передати атмосферу Вашого весільного дня залежить настрій фотографії.
- реєстрація шлюбу- love story - фотозйомка в день весілля з ранку нареченої до 20.00- післявесільна фотозйомка- розробка макету фотокниги- слайд-шоу.- 20-30 фотографій детальної ретуші, решта фото редагуються по світлу.- запис фотографій на диск.Фотографую з любов’ю!
Більш детально про ціни можна дізнатись на сайті http://znadin.blogspot.com/p/blog-page.html
Фотографія - це спосіб передати почуття, емоції, любов... Це мить, яка фіксується назавжди. Весільний фотограф виконує дуже важливу роль, оскільки від нього, від його вміння побачити та передати атмосферу Вашого весільного дня залежить настрій фотографії. - реєстрація шлюбу- love story - фотозйомка в день весілля з ранку нареченої до 20.00- післявесільна фотозйомка- розробка макету фотокниги- слайд-шоу.- 20-30 фотографій детальної ретуші, решта фото редагуються по світлу.- запис фотографій на диск.Фотографую з любов’ю! Більш детально про ціни можна дізнатись на сайті http://znadin.blogspot.com/p/blog-page.html
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Надія Закус FAQ

200$

Ні

Так

Так

Нагороди "Надія Закус"

З нами 5 років