від 160 $

Олійник Вячеслав

Львів

Фотографії

Детальніше про Олійник Вячеслав

Весілля, Хрестини, Фотосесія, Репортаж.
Весілля (2500 грн)- повна зйомка весілля (збори нареченої, ЗАГС, прогулянка, святкування в ресторані до першого танцю)- 2 год весільної фотосесії прогулянки (часто навіть краще для молодих провести романтичну прогулянку в інший день )- подарунковий DVD диск з фотографіями (150-200 оброблених фото + оригінали).
Love Story - окремо від весілля - 700 грн.,Хрестини 600 грн., Фотосесія від 300 грн. 
 
Працювати для Вас в один з найщасливіших днів це велике задоволення і велика відповідальність!
Фотографія для мене - це не погляд, а відчуття...Це реакція на те, що ви бачите –  без упередження. Ви просто повинні бути зацікавленні тим, що навколо вас, і відчувати інтерес до людей і кумедних пригод.
Звертайтесь - працюю у Львові і на виїзді.
Весілля, Хрестини, Фотосесія, Репортаж. Весілля (2500 грн)- повна зйомка весілля (збори нареченої, ЗАГС, прогулянка, святкування в ресторані до першого танцю)- 2 год весільної фотосесії прогулянки (часто навіть краще для молодих провести романтичну прогулянку в інший день )- подарунковий DVD диск з фотографіями (150-200 оброблених фото + оригінали). Love Story - окремо від весілля - 700 грн.,Хрестини 600 грн., Фотосесія від 300 грн.    Працювати для Вас в один з найщасливіших днів це велике задоволення і велика відповідальність! Фотографія для мене - це не погляд, а відчуття...Це реакція на те, що ви бачите –  без упередження. Ви просто повинні бути зацікавленні тим, що навколо вас, і відчувати інтерес до людей і кумедних пригод. Звертайтесь - працюю у Львові і на виїзді.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Олійник Вячеслав FAQ

160$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Олійник Вячеслав"

З нами 5 років