По домовленості

Запрошення та подарунки з шоколаду для гостей Вашо

Тернопіль Кіровоград Львів

Детальніше про Запрошення та подарунки з шоколаду для гостей Вашо

Ідеальне весілля і чудовий настрій починається з гостей! - оригінальні запрошення здивують Ваших гостей, а вишукані шоколадні подарунки залишать в памяті солодкі враження від найсолодшого для Вас дня! ;)
 
Маленькі поради та примітки для молодят:
Вартість шоколадок від 4грн, в залежності від форми, кількості та рисунків
Терміни виготовлення шоколадних подаруночків залежать від загрузки цеху та форми, тому радимо не тянути до останнього місяця перед весіллям ;)
Доставка по Україні відбуваєтсья Новою поштою , 1-2 дня
Оплата можлива при отриманні на пошті
Зберігати шоколадки як і прості шоколадні цукерки, при кімнатній температурі, без холодильного обладнання, та звичайно від прямого попадання сонячного проміння
Більше фото подарунків є у нас фотоальбомі Вконтактах - http://vk.com/chocoparadise
та в нашому інтернет магазині - http://chocoparadise.com.ua/
 
З любов'ю!
Ваш Шоколадний рай!
Ідеальне весілля і чудовий настрій починається з гостей! - оригінальні запрошення здивують Ваших гостей, а вишукані шоколадні подарунки залишать в памяті солодкі враження від найсолодшого для Вас дня! ;)   Маленькі поради та примітки для молодят: Вартість шоколадок від 4грн, в залежності від форми, кількості та рисунків Терміни виготовлення шоколадних подаруночків залежать від загрузки цеху та форми, тому радимо не тянути до останнього місяця перед весіллям ;) Доставка по Україні відбуваєтсья Новою поштою , 1-2 дня Оплата можлива при отриманні на пошті Зберігати шоколадки як і прості шоколадні цукерки, при кімнатній температурі, без холодильного обладнання, та звичайно від прямого попадання сонячного проміння Більше фото подарунків є у нас фотоальбомі Вконтактах - http://vk.com/chocoparadise та в нашому інтернет магазині - http://chocoparadise.com.ua/   З любов'ю! Ваш Шоколадний рай!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Запрошення та подарунки з шоколаду для гостей Вашо"

З нами 5 років

Весільні Запрошення на ваше весілля у вашому місті